И Инсиње оде код Рајоле!

Омалени дебељуца употпунио дрим тим есклузивне фудбалске клијентеле!

Фудбал 27.07.2017 | 22:00
И Инсиње оде код Рајоле!
После Марка Вератија, трансфер гуру Мино Рајола нема намеру да се заустави. Следећа мета италијанског суперагента је Лоренцо Инсиње који би требало да употпуни његову ексклузивну групу фудбалске клијентеле.

Данашње издање Ла Републике доноси информацију да је симпатични дебељуца већ пустио пипке и наговорио омаленог нападача да прекине сарадњу са агенцијом Доа Менаџемент.

Рајола је у тој намери искористио утицај Енца Инсињеа, рођеног брата фудбалера Наполија, да га наговори да се придружи његовом клану, а заузврат Рајола ће водити рачуна и о каријери још једног Инсињеа, 23-годишњег Роберта који је протекле сезоне наступао на позајмици у Латини.

Лоренцо Инсиње (26) са тренутном менаџерском агенцијом има уговор до лета 2019. године, али Ла Република пише да је Рајола спреман да плати буквално било коју цифру само да се тај споразум раскине одмах.

Међутим, проблем би могао да буде председник Наполија Аурелио Да Лаурентис који има очајне односе са суперагентом. Инсиње је, такође, недавно потписао нови уговор са Наполијем, а Ла Република тврди да би Рајола одмах ставио омаленог нападача у излог.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар