I Insinje ode kod Rajole!

Omaleni debeljuca upotpunio drim tim eskluzivne fudbalske klijentele!

Fudbal 27.07.2017 | 22:00
I Insinje ode kod Rajole!
Posle Marka Veratija, transfer guru Mino Rajola nema nameru da se zaustavi. Sledeća meta italijanskog superagenta je Lorenco Insinje koji bi trebalo da upotpuni njegovu ekskluzivnu grupu fudbalske klijentele.

Današnje izdanje La Republike donosi informaciju da je simpatični debeljuca već pustio pipke i nagovorio omalenog napadača da prekine saradnju sa agencijom Doa Menadžement.

Rajola je u toj nameri iskoristio uticaj Enca Insinjea, rođenog brata fudbalera Napolija, da ga nagovori da se pridruži njegovom klanu, a zauzvrat Rajola će voditi računa i o karijeri još jednog Insinjea, 23-godišnjeg Roberta koji je protekle sezone nastupao na pozajmici u Latini.

Lorenco Insinje (26) sa trenutnom menadžerskom agencijom ima ugovor do leta 2019. godine, ali La Republika piše da je Rajola spreman da plati bukvalno bilo koju cifru samo da se taj sporazum raskine odmah.

Međutim, problem bi mogao da bude predsednik Napolija Aurelio Da Laurentis koji ima očajne odnose sa superagentom. Insinje je, takođe, nedavno potpisao novi ugovor sa Napolijem, a La Republika tvrdi da bi Rajola odmah stavio omalenog napadača u izlog.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar