Споразуми основ за сарадњу

Чланови Предсједништва БиХ Бакир Изетбеговић и Младен Иванић, те предсједник Владе Македоније Зоран Заев оцијенили су данас у Сарајеву да је најављено отварање директне авионске линије између Сарајева и Скопља, те потписивање низа споразума, као што су признавање возачке дозволе и прелазак границе са личном картом, основ за даље унапређење економске сарадње и трговинске размјене између двије земље.

Босна и Херцеговина 23.07.2017 | 14:26
Споразуми основ за сарадњу
Из Предсједништва БиХ саопштено је да су саговорници констатовали да између двије пријатељске и блиске земље нема отворених питања, штавише, нагласили су да су политички односи изузетно добри.

Заев је упознао је чланове Предсједништва БиХ са актуелном социополитичком ситуацијом у његовој земљи и њеним евроатлантским путем за који цијени да нема алтернативу.

Чланови Предсједништва БиХ изразили су задовољство због формирања нове владе и стабилизације прилика у Македонији, сматрајући да је тако упућена снажна порука цијелом региону да је могуће направити озбиљан искорак ка стабилности земље и просперитету њених грађана.

Састанку је у име предсједавајућег Предсједништва БиХ Драгана Човића присуствовао његов савјетник Тугомир Чуљак.

Извор: Срна

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Име

23.07.2017 12:45

Ствара се мала YУ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

23.07.2017 13:08

Рекао сам ја, БиХ, Црна Гора и Македонија.

Name

Неко из масе

23.07.2017 15:19

Лијепо све ово али це ово све баја укопати

ОДГОВОРИТЕ
Name

камелеон

23.07.2017 15:54

Сва срећа па Заев није користио мостарски аеродром.

ОДГОВОРИТЕ