"СМС није на продају!"

Менаџер фудбалера Лација Сергеја Милинковића-Савића поручио да српски интернационалац неће прећи у Јувентус.

Фудбал 25.07.2017 | 14:00
"СМС није на продају!"
Покушаји Јувентуса да приволе Сергеја Милинковића-Савића да пређе из Лација у редове "Старе даме" све је извјесније остаће само то - покушаји.

Менаџер фудбалера из Србије јасно је поручио да везиста "небеско-плавих" неће прећи у Јувентус.

"Није на продају, ни по којој цијени!"

Наводно, због објаве Сергејевог брата Вање, иначе голмана Торина, која се експресно проширила по друштвеним мрежама, да старији од браће Милинковић-Савић "жели само у Јувентус", морао је да реагује и менаџер играча Лација, који је поручио да његов агент није на продају.

"Постоје интереси из Шпаније, Енглеске и Италије, али од одласка из Лација неће бити ништа", поручио је Матеја Керман за "ТуттоЈуве".

"Сергеј је срећан у престоници, тренер Симоне Инзаги и клуб раде одличне ствари за њега и напредује из дана у дан. Истина је, Сергеј није на продају тренутно. Желимо да га задржимо у Лацију, гдје је лидер на својој позицији у овом тиму. Наставиће да ради напорно сваки дан, како би помогао клубу головима и асистенцијама", поручио је менаџер популарног СМС-а.

Шампион Италије наводно је био спреман да плати 40 милиона евра за српског интернационалца, али, по свему судећи, од трансфера овог љета неће бити ништа.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар