"SMS nije na prodaju!"

Menadžer fudbalera Lacija Sergeja Milinkovića-Savića poručio da srpski internacionalac neće preći u Juventus.

Fudbal 25.07.2017 | 14:00
"SMS nije na prodaju!"
Pokušaji Juventusa da privole Sergeja Milinkovića-Savića da pređe iz Lacija u redove "Stare dame" sve je izvjesnije ostaće samo to - pokušaji.

Menadžer fudbalera iz Srbije jasno je poručio da vezista "nebesko-plavih" neće preći u Juventus.

"Nije na prodaju, ni po kojoj cijeni!"

Navodno, zbog objave Sergejevog brata Vanje, inače golmana Torina, koja se ekspresno proširila po društvenim mrežama, da stariji od braće Milinković-Savić "želi samo u Juventus", morao je da reaguje i menadžer igrača Lacija, koji je poručio da njegov agent nije na prodaju.

"Postoje interesi iz Španije, Engleske i Italije, ali od odlaska iz Lacija neće biti ništa", poručio je Mateja Kerman za "TuttoJuve".

"Sergej je srećan u prestonici, trener Simone Inzagi i klub rade odlične stvari za njega i napreduje iz dana u dan. Istina je, Sergej nije na prodaju trenutno. Želimo da ga zadržimo u Laciju, gdje je lider na svojoj poziciji u ovom timu. Nastaviće da radi naporno svaki dan, kako bi pomogao klubu golovima i asistencijama", poručio je menadžer popularnog SMS-a.

Šampion Italije navodno je bio spreman da plati 40 miliona evra za srpskog internacionalca, ali, po svemu sudeći, od transfera ovog ljeta neće biti ništa.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar