Нејмар није једина "бомба" коју спрема ПСЖ!

Поред Барселоне, без једне од звезда свог тима могао би да остане и Арсенал.

Фудбал 25.07.2017 | 12:00
Нејмар није једина "бомба" коју спрема ПСЖ!
Пари Сен Жермен је у центру пажње овог лета када је у питању трансфер пијаца фудбалера.

"Свеци" су изузетно озбиљни у намери да из Барселоне доведу Нејмара плаћањем уговором одређеног обештећења од 222 милиона евра, али то није све.

Поред сјајног Бразилца, Парижану су наводно заинтересовани и за Алексиса Санчеза.

Угледни "Гардијан" пише да док власник Насер Ал Келаифи ради на трансферу Нејмара, спортски директор Антеро Енрике је задужен за преговоре са Чилеанцем и Арсеналом.

Наводно, ПСЖ је спреман да понуди лондонским "тобџијама", за почетак, 45 милиона евра за Санчеза, а као главни адут "светаца" наводе се пријатељски односи Ал Келаифија и Арсена Венгера, пошто је богати газда Парижана својевремено био послодавац француском тренеру у улогама стручног консултанта на "Ал Џазира" и "БиИН Спорт" ТВ каналима.

Истовремено, француски лист "Ле Паризијен" пише да има сазнања да се Нејмар поверио појединим играчима Барселоне и рекао им да има огромну жељу да се придружи својим пријатељима у Паризу - Тијагу Силви, Данију Алвешу, Маркињосу и Лукашу Мури, док "ЕСПН" тврди да је 25-годишњи нападач прихватио понуду Пари Сен Жермена и да се сада чека реакција Барселоне.

За разлику од Бразилца, који са Барселоном има уговор до јуна 2021, Санчез је за Арсенал "везан" још само годину дана и ово лето је последња прилика да "тобџије" зараде повећу суму новца његовом продајом.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар