Nejmar nije jedina "bomba" koju sprema PSŽ!

Pored Barselone, bez jedne od zvezda svog tima mogao bi da ostane i Arsenal.

Fudbal 25.07.2017 | 12:00
Nejmar nije jedina "bomba" koju sprema PSŽ!
Pari Sen Žermen je u centru pažnje ovog leta kada je u pitanju transfer pijaca fudbalera.

"Sveci" su izuzetno ozbiljni u nameri da iz Barselone dovedu Nejmara plaćanjem ugovorom određenog obeštećenja od 222 miliona evra, ali to nije sve.

Pored sjajnog Brazilca, Parižanu su navodno zainteresovani i za Aleksisa Sančeza.

Ugledni "Gardijan" piše da dok vlasnik Naser Al Kelaifi radi na transferu Nejmara, sportski direktor Antero Enrike je zadužen za pregovore sa Čileancem i Arsenalom.

Navodno, PSŽ je spreman da ponudi londonskim "tobdžijama", za početak, 45 miliona evra za Sančeza, a kao glavni adut "svetaca" navode se prijateljski odnosi Al Kelaifija i Arsena Vengera, pošto je bogati gazda Parižana svojevremeno bio poslodavac francuskom treneru u ulogama stručnog konsultanta na "Al Džazira" i "BiIN Sport" TV kanalima.

Istovremeno, francuski list "Le Parizijen" piše da ima saznanja da se Nejmar poverio pojedinim igračima Barselone i rekao im da ima ogromnu želju da se pridruži svojim prijateljima u Parizu - Tijagu Silvi, Daniju Alvešu, Markinjosu i Lukašu Muri, dok "ESPN" tvrdi da je 25-godišnji napadač prihvatio ponudu Pari Sen Žermena i da se sada čeka reakcija Barselone.

Za razliku od Brazilca, koji sa Barselonom ima ugovor do juna 2021, Sančez je za Arsenal "vezan" još samo godinu dana i ovo leto je poslednja prilika da "tobdžije" zarade poveću sumu novca njegovom prodajom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar