Радоњић: Нисам сâм крив, али нисам онај стари!

Један од најталентованијих српских фудбалера Немања Радоњић обећао је да ће оправдати очекивања у Црвеној звезди.  Радоњић промовисан: Нисам крив за све што ми се десило! Сад сам на идеалној килажи! „Испунио сам дечачки сан“, рекао је нови крилни везиста Црвене звезде, за кога Митар Мркела каже „нема много таквих играча на свету“.

Фудбал 22.07.2017 | 19:30
Радоњић: Нисам сâм крив, али нисам онај стари!
Некадашњи вундеркид Партизана поручио је да није више онај стари када је имао проблема са дисциплином, која га је коштала шансе коју је добио у великој Роми.

"Испунио сам свој дечачки сан. Мислим да нисам сам крив за све што ми се дешавало у каријери, али надам се да сам се вратио и да ћу да покажем свима да више нисам стари и да ће све то бити како треба", рекао је Радоњић.

Млади репрезентативац је прошлу сезону провео у Чукаричком, а у Звезду је стигао као слободан играч јер је раскинуо сарадњу са Римљанима.

"Што се тиче моје позиције, у нападу могу да играм и лево и десно и шпица. Највише ми одговара позиција левог крила, али могу даиграм и шпица. Нећу имати проблема са физичком припремом, можда сам сада и премнији него шо сам икад био, мислим да сам на идеалној килажи", истакао је Радоњић.

Да Звезда много очекује од њега потврдио је и спортски директор Митар Мркела.

"Сарађивао сам са њим, прошао је све репрезентативне селекције. То је играч какав је потребан Црвеној звезди. Звезда је у прошлости увек доводила овакав тип играча. Нема их много ни у Србији ни у свету и зато верујем да хе Радоњић свој потенцијал искористити и обрадовати све навијаче Црвене звезде", рекао је Мркела.

Немања Радоњић на Маракани. Дуго се „крчкало“, најављивало и коначно је све готово.

Некадашњи омладински и млади репрезентативац Србије представље је ове суботе као појачање црвено-белих, уверен да ће у Љутице Богдана 1а оживети каријеру успорену несташлуцима и дечјом незрелошћу.

„Мислим да нисам сам крив за све што ми се дешавало у каријери. Надам се да ћу да покажем свима како више нисам стари Радоњић и да ће све то бити како треба“, рекао је момак из „класе 1996“, некада на сва звона најављиван у Партизану.

У Црвену звезду је стигао као слободан играч, тако што је пре два дана раскинуо уговор са Ромом, за коју никад није играо, већ је слат на позајмице. Последња станица био му је Чукарички.

„Драго ми је да сам дошао у највећи клуб на Балкану. Испунио сам свој дечачки сан, и надам се да ћу оправдати очекивања свих у клубу и навијача. Што се тиче моје позиције, у нападу могу да играм и лево и десно и шпица. Највише ми одговара позиција левог крила, али могу даиграм и нападача. Нећу имати проблема са физичком припремом, можда сам сад и најспремнији икад, мислим да сам на идеалној килажи“, објавио је Немања Радоњић, задуживши дрес број 49, после потписа четворогодишњег уговора

За њега спортски директор Црвене звезде, Митар Мркела има само речи хвале.

„Радоњић је фудбалер невероватног потенцијала кога знам од његове 16. године. Сарађивао сам са њим, прошао је све репрезентативне селекције. То је играч какав је потребан Црвеној звезди. Звезда је у прошлости увек доводила овакав тип играча. Нема их много ни у Србији, ни у свету, зато верујем да ће свој потенцијал искористити и обрадовати све навијаче Црвене звезде“, нагласио је Митар Мркела.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар