Radonjić: Nisam sâm kriv, ali nisam onaj stari!

Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera Nemanja Radonjić obećao je da će opravdati očekivanja u Crvenoj zvezdi.  Radonjić promovisan: Nisam kriv za sve što mi se desilo! Sad sam na idealnoj kilaži! „Ispunio sam dečački san“, rekao je novi krilni vezista Crvene zvezde, za koga Mitar Mrkela kaže „nema mnogo takvih igrača na svetu“.

Fudbal 22.07.2017 | 19:30
Radonjić: Nisam sâm kriv, ali nisam onaj stari!
Nekadašnji vunderkid Partizana poručio je da nije više onaj stari kada je imao problema sa disciplinom, koja ga je koštala šanse koju je dobio u velikoj Romi.

"Ispunio sam svoj dečački san. Mislim da nisam sam kriv za sve što mi se dešavalo u karijeri, ali nadam se da sam se vratio i da ću da pokažem svima da više nisam stari i da će sve to biti kako treba", rekao je Radonjić.

Mladi reprezentativac je prošlu sezonu proveo u Čukaričkom, a u Zvezdu je stigao kao slobodan igrač jer je raskinuo saradnju sa Rimljanima.

"Što se tiče moje pozicije, u napadu mogu da igram i levo i desno i špica. Najviše mi odgovara pozicija levog krila, ali mogu daigram i špica. Neću imati problema sa fizičkom pripremom, možda sam sada i premniji nego šo sam ikad bio, mislim da sam na idealnoj kilaži", istakao je Radonjić.

Da Zvezda mnogo očekuje od njega potvrdio je i sportski direktor Mitar Mrkela.

"Sarađivao sam sa njim, prošao je sve reprezentativne selekcije. To je igrač kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Zvezda je u prošlosti uvek dovodila ovakav tip igrača. Nema ih mnogo ni u Srbiji ni u svetu i zato verujem da he Radonjić svoj potencijal iskoristiti i obradovati sve navijače Crvene zvezde", rekao je Mrkela.

Nemanja Radonjić na Marakani. Dugo se „krčkalo“, najavljivalo i konačno je sve gotovo.

Nekadašnji omladinski i mladi reprezentativac Srbije predstavlje je ove subote kao pojačanje crveno-belih, uveren da će u Ljutice Bogdana 1a oživeti karijeru usporenu nestašlucima i dečjom nezrelošću.

„Mislim da nisam sam kriv za sve što mi se dešavalo u karijeri. Nadam se da ću da pokažem svima kako više nisam stari Radonjić i da će sve to biti kako treba“, rekao je momak iz „klase 1996“, nekada na sva zvona najavljivan u Partizanu.

U Crvenu zvezdu je stigao kao slobodan igrač, tako što je pre dva dana raskinuo ugovor sa Romom, za koju nikad nije igrao, već je slat na pozajmice. Poslednja stanica bio mu je Čukarički.

„Drago mi je da sam došao u najveći klub na Balkanu. Ispunio sam svoj dečački san, i nadam se da ću opravdati očekivanja svih u klubu i navijača. Što se tiče moje pozicije, u napadu mogu da igram i levo i desno i špica. Najviše mi odgovara pozicija levog krila, ali mogu daigram i napadača. Neću imati problema sa fizičkom pripremom, možda sam sad i najspremniji ikad, mislim da sam na idealnoj kilaži“, objavio je Nemanja Radonjić, zaduživši dres broj 49, posle potpisa četvorogodišnjeg ugovora

Za njega sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela ima samo reči hvale.

„Radonjić je fudbaler neverovatnog potencijala koga znam od njegove 16. godine. Sarađivao sam sa njim, prošao je sve reprezentativne selekcije. To je igrač kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Zvezda je u prošlosti uvek dovodila ovakav tip igrača. Nema ih mnogo ni u Srbiji, ni u svetu, zato verujem da će svoj potencijal iskoristiti i obradovati sve navijače Crvene zvezde“, naglasio je Mitar Mrkela.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar