Борјан потписао за Звезду, одлазе странци!

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела потврдио је да је клуб ангажовао канадског голмана српског порекла Милана Борјана.

Фудбал 22.07.2017 | 18:00
Борјан потписао за Звезду, одлазе странци!
Досадашњи голман Црвене звезде Филип Манојловић прешао је у шпански Хетафе, али су црвено-бели брзо реаговали и ангажовали 29-годишњег Борјана.

"Борјан је у јуче потписао за нас. Он ће данас стићи у току дана и мислим да ће у понедељак бити промовисан", рекао је у суботу Мркела.

Мркела је казао да ће до краја прелазног рока клуб готово сигурно напустили "неколико странаца", с обзиром да у Суперлиги Србије у протоколу могу да буду само четворица.

Он је додао да ће доласке у клуб од сада диктирати само одласци и да ће се у том случају тражити адекватне замене. Мркела је рекао да није добро што сваке године Звезде доводи велики број играча, али да су околности приморале клуб на такве потезе.

"Није добро што се доводи велики број играча, али потребе су такве. Обавезе диктирају одредјене ствари. Волео бих да је другачије и ја ћу се трудити да тако буде", рекао је Мркела.

Он је казао да 10. и 11. појачање Звезде овог лета, Милан Родић и Немања Радоњић, велики потенцијали и да верује да је клуб доводјењем њих двојице урадио велики посао.

Борјан ће бити 12. појачање Звезде овог лета, у петак су трогодишње уговор са црвено-белима потписали Милан Родић и Немања Радоњић, а претходно су на "Рајко Митић" стигли Александар Пешић, Бранко Јовичић, Марко Гобељић, Вујадин Савић, Зе Маркос, Рикардињо, Срђан Бабић, Филип Стојковић и Дамјан Гојков.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар