Borjan potpisao za Zvezdu, odlaze stranci!

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela potvrdio je da je klub angažovao kanadskog golmana srpskog porekla Milana Borjana.

Fudbal 22.07.2017 | 18:00
Borjan potpisao za Zvezdu, odlaze stranci!
Dosadašnji golman Crvene zvezde Filip Manojlović prešao je u španski Hetafe, ali su crveno-beli brzo reagovali i angažovali 29-godišnjeg Borjana.

"Borjan je u juče potpisao za nas. On će danas stići u toku dana i mislim da će u ponedeljak biti promovisan", rekao je u subotu Mrkela.

Mrkela je kazao da će do kraja prelaznog roka klub gotovo sigurno napustili "nekoliko stranaca", s obzirom da u Superligi Srbije u protokolu mogu da budu samo četvorica.

On je dodao da će dolaske u klub od sada diktirati samo odlasci i da će se u tom slučaju tražiti adekvatne zamene. Mrkela je rekao da nije dobro što svake godine Zvezde dovodi veliki broj igrača, ali da su okolnosti primorale klub na takve poteze.

"Nije dobro što se dovodi veliki broj igrača, ali potrebe su takve. Obaveze diktiraju odredjene stvari. Voleo bih da je drugačije i ja ću se truditi da tako bude", rekao je Mrkela.

On je kazao da 10. i 11. pojačanje Zvezde ovog leta, Milan Rodić i Nemanja Radonjić, veliki potencijali i da veruje da je klub dovodjenjem njih dvojice uradio veliki posao.

Borjan će biti 12. pojačanje Zvezde ovog leta, u petak su trogodišnje ugovor sa crveno-belima potpisali Milan Rodić i Nemanja Radonjić, a prethodno su na "Rajko Mitić" stigli Aleksandar Pešić, Branko Jovičić, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Ze Markos, Rikardinjo, Srđan Babić, Filip Stojković i Damjan Gojkov.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar