Нека се тресе Шпанија!

Севиља припремила тужбе за Витола, његовог оца, Атлетико, Лас Палмас. . . ! Огорчени челници Севиље спремни за правни рат!

Фудбал 24.07.2017 | 17:45
Нека се тресе Шпанија!
Мислили сте да је званичним представљањем Витола (где је пољубио грб клуба за који ће наступати на позајмици шест месеци?!) на стадиону Лас Палмаса стављена тачка на сагу која се протезала месецима уназад? Преварили сте се!

Јер, не само да није готово, него се спрема досад невиђени правни рат, где ће Севиља ударити на апсолутно све стране које су утицале да Витоло у последњем тренутку промени одлуку и пресели се у Атлетико Мадрид, односно Лас Палмас на полугодишње доигравање.

Севиља је случај предала двема адвокатским кућама, које су спремиле комплетну папирологију како би се доказало да је клубу опструиран продужетак уговора са понајбољим играчем, те да су се Атлетико Мадрид и Лас Палмас незаконито умешале и „обмануле“ Витола да промени одлуку. На тапету је и Витолов отац, који је наводно имао највећи утицај у целој причи.

Андалузијски клуб се јавности обратио путем званичног саопштења где је истакнуто да ће се кренути у правну борбу и да нико неће бити поштеђен.

Подсетимо, цела збрка се догодила око Витоловог трансфера, односно останка у Севиљи. Првобитно је био виђен као ново појачање Атлетика и то за 30.000.000 евра. Онда је Севиља успела да се договори са Витолом око продужетка сарадње са платом од 4.000.000 евра годишње, што је било потврђено 10. јула. Али, онда се наједном појавила информација да су сви преговори клуба и Витола престали и да је играч престао да тренира са екипом. Недуго затим челници Лас Палмаса појавили су се у просторијама Ла Лиге са кофером у којем је било 37.000.000 евра, а то је заправо био Атлетиков новац намењен за овај трансфер.

И даље није познато шта се заправо догодило у периоду између Севиљиног договора саВитолом, до Атлетикове куповине, али се претпоставља да су емисари мадридског клуба обманули Витола сениора и да је тако настала комплетна пометња.

Очекујемо свашта, посебно јер је Витоло навукао велики бес навијача Севиље. Иначе,Витоло ће ове сезоне два пута гостовати на стадиону Рамон Санчез Пизхуан. Прво као играч Лас Палмаса, а онда као играч Атлетико Мадрида. Биће занимљиво...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар