Лана дел Реј издала нови албум

Издање које обожаваоци Лане дел Реј нестрпљиво чекају од фебруара када су имали прилике да чују први сингл "Лове", коначно је ту!

Занимљивости 22.07.2017 | 11:58
Лана дел Реј издала нови албум
Елизабет Вулриџ Грант, познатија као Лана дел Реј, до сада је издала четири албума. Последњи Хонеyмоон је изашао пре две године и наишао је на позитивне критике, како професионалних критичара, тако и обожавалаца.

Песме Хигх Бy Тхе Беацх и Мусиц То Wатцх Боyс То су се непрестано вртеле на радио-станицама широм света.
 
Сада је ту ново студијско издање америчке певачице – Луст Фор Лифе.

На албуму се сусрећу и мешају различити музички стилови, али мотиви који карактеришу Лану дел Реј, попут меланхолије, успореног темпа и „флертовања“ са хип-хопом, присутни су и на новом издању.

Албум садржи 16 песама, а неки од извођача са којима је сарађивала на албуму су Викенд, Асап Роки, Плејбој Карти, али и Стиви Никс.

Иако је албум пун одличних песама, нумере које се на прво слушање издвајају су Луст Фор Лифе која је настала у сарадњи са хитмејкером Викендом, Суммер Буммер на којој гостују Асап Роки и Плејбој Карти, као и сингл Лове који је најавио албум, а за који је снимљен и пратећи видео-клип.

Лана је путем друштвених мрежа најавила да ће крајем јула одржати концерт у чувеној „Академији Брикстон“, у Лондону, како би промовисала ново издање Луст Фор Лове.

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар