Lana del Rej izdala novi album

Izdanje koje obožavaoci Lane del Rej nestrpljivo čekaju od februara kada su imali prilike da čuju prvi singl "Love", konačno je tu!

Zanimljivosti 22.07.2017 | 11:58
Lana del Rej izdala novi album
Elizabet Vulridž Grant, poznatija kao Lana del Rej, do sada je izdala četiri albuma. Poslednji Honeymoon je izašao pre dve godine i naišao je na pozitivne kritike, kako profesionalnih kritičara, tako i obožavalaca.

Pesme High By The Beach i Music To Watch Boys To su se neprestano vrtele na radio-stanicama širom sveta.
 
Sada je tu novo studijsko izdanje američke pevačice – Lust For Life.

Na albumu se susreću i mešaju različiti muzički stilovi, ali motivi koji karakterišu Lanu del Rej, poput melanholije, usporenog tempa i „flertovanja“ sa hip-hopom, prisutni su i na novom izdanju.

Album sadrži 16 pesama, a neki od izvođača sa kojima je sarađivala na albumu su Vikend, Asap Roki, Plejboj Karti, ali i Stivi Niks.

Iako je album pun odličnih pesama, numere koje se na prvo slušanje izdvajaju su Lust For Life koja je nastala u saradnji sa hitmejkerom Vikendom, Summer Bummer na kojoj gostuju Asap Roki i Plejboj Karti, kao i singl Love koji je najavio album, a za koji je snimljen i prateći video-klip.

Lana je putem društvenih mreža najavila da će krajem jula održati koncert u čuvenoj „Akademiji Brikston“, u Londonu, kako bi promovisala novo izdanje Lust For Love.

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar