Готово је: Коларов у Роми!

Све цифре и детаљи уговора. . .  Вучица је добила новог левог бека!

Фудбал 21.07.2017 | 23:45
Готово је: Коларов у Роми!
Скај Италија и многи други релевантни италијански и европски медији јављају да је Рома договорила прелазак Алекандра Коларова из Манчестер Ситија. Трансфер би требало да достигне висину од 5.000.000 евра и на то још 1.500.000 евра кроз евентуалне бонусе. Коларов ће потписати трогодишњи уговор, до 2020. године, и зарађиваће годишње 2.500.000 евра, али ће његова плата бити још већа, такође збпог бонуса.

Дакле, сада више нема дилеме.

Још јутрос је Пеп Гвардиола причао о растанку са левим беком, истакао је да Коларов има велике шансе да пређе у Рому, а сада се испотавило да је посао завршен и да ће Коларовобући дрес клуба из Рима.

Ђанлука Ди Марцио јавља да ће се Коларов ускоро придружити новим саиграчима у Бостону где Вучица обавља своју предсезону и спрема се за наредне изазове.

Занимљиво је и да је Коларов носио дрес највећег ривала Роме - Лација, од 2007. до 2010. године, тако да ћемо видети каква ће реакција бити навијача у Вечном граду.

Била је прво прича да би могао да дође на позајмицу са обавезним правом откупа, Сити је то одбио и два клуба су се нашла на поменутим цифрама. 

Роми је био неопходан леви бек зато што је Марко Руи отишао у Наполи, а избор спрортског сектора је очигледно пао на репрезентативца Србије.

Помињало се и да је Бешикташ у игри за Коларова. Такође, одлазак Александра значи да ће Сити још снажније кренути у офанзиву на бекове где су сада баш дефицитарни. Траже сеБенџамин Менди и Данило.

Занимљиво, Коларов ће бити други наш левоноги бомбардер, уз Синишу Михајловића, који ће играти у два највећа римска клуба. Само што је Миха прво играо за Рому (1992 - 1994) па за Лацио (1998 - 2004).

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар