Gotovo je: Kolarov u Romi!

Sve cifre i detalji ugovora. . .  Vučica je dobila novog levog beka!

Fudbal 21.07.2017 | 23:45
Gotovo je: Kolarov u Romi!
Skaj Italija i mnogi drugi relevantni italijanski i evropski mediji javljaju da je Roma dogovorila prelazak Alekandra Kolarova iz Mančester Sitija. Transfer bi trebalo da dostigne visinu od 5.000.000 evra i na to još 1.500.000 evra kroz eventualne bonuse. Kolarov će potpisati trogodišnji ugovor, do 2020. godine, i zarađivaće godišnje 2.500.000 evra, ali će njegova plata biti još veća, takođe zbpog bonusa.

Dakle, sada više nema dileme.

Još jutros je Pep Gvardiola pričao o rastanku sa levim bekom, istakao je da Kolarov ima velike šanse da pređe u Romu, a sada se ispotavilo da je posao završen i da će Kolarovobući dres kluba iz Rima.

Đanluka Di Marcio javlja da će se Kolarov uskoro pridružiti novim saigračima u Bostonu gde Vučica obavlja svoju predsezonu i sprema se za naredne izazove.

Zanimljivo je i da je Kolarov nosio dres najvećeg rivala Rome - Lacija, od 2007. do 2010. godine, tako da ćemo videti kakva će reakcija biti navijača u Večnom gradu.

Bila je prvo priča da bi mogao da dođe na pozajmicu sa obaveznim pravom otkupa, Siti je to odbio i dva kluba su se našla na pomenutim ciframa. 

Romi je bio neophodan levi bek zato što je Marko Rui otišao u Napoli, a izbor sprortskog sektora je očigledno pao na reprezentativca Srbije.

Pominjalo se i da je Bešiktaš u igri za Kolarova. Takođe, odlazak Aleksandra znači da će Siti još snažnije krenuti u ofanzivu na bekove gde su sada baš deficitarni. Traže seBendžamin Mendi i Danilo.

Zanimljivo, Kolarov će biti drugi naš levonogi bombarder, uz Sinišu Mihajlovića, koji će igrati u dva najveća rimska kluba. Samo što je Miha prvo igrao za Romu (1992 - 1994) pa za Lacio (1998 - 2004).

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar