Интер чека зелено свјетло...!

За фонд од 70. 000. 000 евра и још четири појачања! Неразури близу нове туре новајлија!

Фудбал 23.07.2017 | 23:45
Интер чека зелено свјетло...!
Три појачања су доведена (Шкринијар, Падели и Борха Валеро), а још четири се налазе на листи чекања. Интер је близу довођења квартета новајлија, али се чека зелено светло из Кине. Од Жанг Ђиндонга, газде клуба и власника Сунинга.

Директори Аузилио и Сабатини су отпутовали у Кину на кључни састанак са газдом Жангом како би "добили амин" за реализацију послова које су договорали претходних дана. Реч је о КеитиБалдеу, Патрику Шику и Матијасу Весину.

Интерова управа је претходних дана водила преговоре и практично уговорила доласке Патрика Шика и Матијаса Весина, док се за Кеиту Балдеа посао приводи крају.

Шик ће бити плаћен Сампдорији 30.000.000 евра у три рате у наредне три године. Два клуба су све договорила, а и играч је нашао заједнички језик са Неразурима што се тиче личних услова (1.800.000 евра по сезони за петогодишњи уговор). Само да Жанг аминује посао. И онда ће се чекати месец дана да Чех обави лекарске прегледе. Подсетимо, Јувентус је одустао од њега јер наводно није прошао лекарске прегледе, то јест откривен је проблем са срцем. Из Сампдорије тврде да је у питању пролазна ситница и да је играч здрав. Интер ће сачекати месец дана како би се метаболизам Шика потпуно опоравио и како би у нормалним условима обавио лекарске прегледе.

Договорен је Весинов трансфер. Уругвајски везиста стиже одмах пошто ће Интер и у овом случају активирати клаузулу од 24.000.000 евра. Фјорентина ће добити две рате од по 12.000.000 евра. Играч је такође договорио своје услове са Неразурима.

На крају, ту је и Кеита Балде. Интер нуди 20.000.000 евра плус бонусе и Лацио ће прихватити. Проблем је Јувентус који има договор са играчем, али не и Лацијом. Лотито ће урадити све да Сенегалац не заврши у Јувентусу са којим је у лошим односима.

На крају, ту је и бразилски везиста Лукас Лима којем у децембру истиче уговор са Сантосом. Иначе, Сантос држи само 10 одсто уговора Лиме, остало су менаџери и фондови поделили између себе. И зато су компликовани преговори око доласка Лиме иако играч има жељу да пређе у Интер. Када Сабатини и Аузилио постигну договор са свим „ајкулама“ које полажу права на Лукаса Лиму, Сантосова „десетка“ ће кренути пут Италије за симоблично обештећење. 

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар