Inter čeka zeleno svjetlo...!

Za fond od 70. 000. 000 evra i još četiri pojačanja! Nerazuri blizu nove ture novajlija!

Fudbal 23.07.2017 | 23:45
Inter čeka zeleno svjetlo...!
Tri pojačanja su dovedena (Škrinijar, Padeli i Borha Valero), a još četiri se nalaze na listi čekanja. Inter je blizu dovođenja kvarteta novajlija, ali se čeka zeleno svetlo iz Kine. Od Žang Đindonga, gazde kluba i vlasnika Suninga.

Direktori Auzilio i Sabatini su otputovali u Kinu na ključni sastanak sa gazdom Žangom kako bi "dobili amin" za realizaciju poslova koje su dogovorali prethodnih dana. Reč je o KeitiBaldeu, Patriku Šiku i Matijasu Vesinu.

Interova uprava je prethodnih dana vodila pregovore i praktično ugovorila dolaske Patrika Šika i Matijasa Vesina, dok se za Keitu Baldea posao privodi kraju.

Šik će biti plaćen Sampdoriji 30.000.000 evra u tri rate u naredne tri godine. Dva kluba su sve dogovorila, a i igrač je našao zajednički jezik sa Nerazurima što se tiče ličnih uslova (1.800.000 evra po sezoni za petogodišnji ugovor). Samo da Žang aminuje posao. I onda će se čekati mesec dana da Čeh obavi lekarske preglede. Podsetimo, Juventus je odustao od njega jer navodno nije prošao lekarske preglede, to jest otkriven je problem sa srcem. Iz Sampdorije tvrde da je u pitanju prolazna sitnica i da je igrač zdrav. Inter će sačekati mesec dana kako bi se metabolizam Šika potpuno oporavio i kako bi u normalnim uslovima obavio lekarske preglede.

Dogovoren je Vesinov transfer. Urugvajski vezista stiže odmah pošto će Inter i u ovom slučaju aktivirati klauzulu od 24.000.000 evra. Fjorentina će dobiti dve rate od po 12.000.000 evra. Igrač je takođe dogovorio svoje uslove sa Nerazurima.

Na kraju, tu je i Keita Balde. Inter nudi 20.000.000 evra plus bonuse i Lacio će prihvatiti. Problem je Juventus koji ima dogovor sa igračem, ali ne i Lacijom. Lotito će uraditi sve da Senegalac ne završi u Juventusu sa kojim je u lošim odnosima.

Na kraju, tu je i brazilski vezista Lukas Lima kojem u decembru ističe ugovor sa Santosom. Inače, Santos drži samo 10 odsto ugovora Lime, ostalo su menadžeri i fondovi podelili između sebe. I zato su komplikovani pregovori oko dolaska Lime iako igrač ima želju da pređe u Inter. Kada Sabatini i Auzilio postignu dogovor sa svim „ajkulama“ koje polažu prava na Lukasa Limu, Santosova „desetka“ će krenuti put Italije za simoblično obeštećenje. 

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar