Шанса за бисер генерације - Радоњић у Звезди!

Немања Радоњић је и званично постао нови играч Црвене звезде и прикључује се саставу Владана Милојевића, објавио је клуб путем своје фејсбук странице.  Борјан, па Радоњић! Голман репрезентације Канаде МИлан Борјан нови је играч Црвене звезде, сазнаје МОНДО. Потписао уговор на 2+1 годину. У истом дану уговор са Звездом потписао и Немања Радоњић.

Фудбал 22.07.2017 | 11:45
Шанса за бисер генерације - Радоњић у Звезди!
Досадашњи играч Чукаричког је са клубом из Љутице Богдана потписао четворогодишњи уговор.

Радоњић је важио за бисер Партизанове омладинске школе фудбала. Пре три године је отишао у Рому у којој није играо да би се после позајмице у Емполи вратио се у Србију, у тим Чукаричког 2016. године.

Важи за навијача Црвене звезде, а за Чукарички је постигао четири гола на 31 утакмици у протеклих сезону и по, што су му били први наступи у Суперлиги Србије. Никада није дебитовао за сениорски тим црно-белих.

Он је десето појачање Звезде овог лета, након Марка Гобељића, Филипа Стојковића, Рикардиња, Вујадина Савића, Срђана Бабића, Александра Пешића, Зе Маркоса, Бранка Јовичића и Милана Родића.

Милан Борјан је био близу преласка у Партизан прошле године. Годину дана касније биће међу стативама Црвене звезде.

Голман који брани за канадску репрезентацију данас је потписао уговор на две године (могућност продужетка за још једну), сазнаје МОНДО и то га чини ТРИНАЕСТИМ НОВИМ играчем Звезде у овом прелазном року!

Занимљивост трансфера Борјана у Звезду је у томе што је ожењен бившом директорком Маркетинга ФК Партизан Снежаном Филиповић.

Борјан долази уместо Филипа Манојловића који је отпутовао у Шпанију, на финализацију трансфера у Хетафе.

Иначе, Борјан ће у Звезди носити дрес са бројем 82.

Бранио је за Рад, а од лета 2015. је члан бугарског првака Лудогореца. Међутим, пролећни део сезоне 2016/17. провео је у пољској Корони.

Нови играч Црвене звезде је од данас је и 21-годишњи Немања Радоњић, који је претходне сезоне  наступао за Чукарички као позајмљен играч из Роме.

На сајту Звезде о Радоњићу пише да је "реч о крилном играчу изврсне технике" који ће се одмах ставити на располагање тренеру Владану Милојевићу.

Немања Радоњић је потписао уговор на четири године. Момак је прошао Партизанову школу фудбала, али није заиграо за први тим. Био је члан румунског Виторула, па Роме, која га је проследила на позајмицу у Чукарички.

НОВИ ИГРАЧИ ЗВЕЗДЕ, лето 2017:

Александар Пешић (25, напад, Тулуз) 750.000
Бранко Јовичић (24, средина, Амкар) 500.000
Милан Родић (26, одбрана, Крила Совјетов) 250.000
Марко Гобељић (24, одбрана, Напредак) 100.000
Вујадин Савић (27, одбрана, Шериф) –
ЗеМаркос (19, одбрана, Параненсе) –
Рикардињо (27, средина, Шериф) –
Филип Стојковић (24, одбрана, Минхен) –
Ричмонд Боаћи (24, напад, Латина) –
Милан Борјан (29, голман, Лудогорец) –
Дамјан Гојков (19, крило, ОФК Београд) –
Немања Радоњић (21, напад, Рома) –
Срђан Бабић (21, одбрана, Сосиједад) позајмица

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар