Šansa za biser generacije - Radonjić u Zvezdi!

Nemanja Radonjić je i zvanično postao novi igrač Crvene zvezde i priključuje se sastavu Vladana Milojevića, objavio je klub putem svoje fejsbuk stranice.  Borjan, pa Radonjić! Golman reprezentacije Kanade MIlan Borjan novi je igrač Crvene zvezde, saznaje MONDO. Potpisao ugovor na 2+1 godinu. U istom danu ugovor sa Zvezdom potpisao i Nemanja Radonjić.

Fudbal 22.07.2017 | 11:45
Šansa za biser generacije - Radonjić u Zvezdi!
Dosadašnji igrač Čukaričkog je sa klubom iz Ljutice Bogdana potpisao četvorogodišnji ugovor.

Radonjić je važio za biser Partizanove omladinske škole fudbala. Pre tri godine je otišao u Romu u kojoj nije igrao da bi se posle pozajmice u Empoli vratio se u Srbiju, u tim Čukaričkog 2016. godine.

Važi za navijača Crvene zvezde, a za Čukarički je postigao četiri gola na 31 utakmici u proteklih sezonu i po, što su mu bili prvi nastupi u Superligi Srbije. Nikada nije debitovao za seniorski tim crno-belih.

On je deseto pojačanje Zvezde ovog leta, nakon Marka Gobeljića, Filipa Stojkovića, Rikardinja, Vujadina Savića, Srđana Babića, Aleksandra Pešića, Ze Markosa, Branka Jovičića i Milana Rodića.

Milan Borjan je bio blizu prelaska u Partizan prošle godine. Godinu dana kasnije biće među stativama Crvene zvezde.

Golman koji brani za kanadsku reprezentaciju danas je potpisao ugovor na dve godine (mogućnost produžetka za još jednu), saznaje MONDO i to ga čini TRINAESTIM NOVIM igračem Zvezde u ovom prelaznom roku!

Zanimljivost transfera Borjana u Zvezdu je u tome što je oženjen bivšom direktorkom Marketinga FK Partizan Snežanom Filipović.

Borjan dolazi umesto Filipa Manojlovića koji je otputovao u Španiju, na finalizaciju transfera u Hetafe.

Inače, Borjan će u Zvezdi nositi dres sa brojem 82.

Branio je za Rad, a od leta 2015. je član bugarskog prvaka Ludogoreca. Međutim, prolećni deo sezone 2016/17. proveo je u poljskoj Koroni.

Novi igrač Crvene zvezde je od danas je i 21-godišnji Nemanja Radonjić, koji je prethodne sezone  nastupao za Čukarički kao pozajmljen igrač iz Rome.

Na sajtu Zvezde o Radonjiću piše da je "reč o krilnom igraču izvrsne tehnike" koji će se odmah staviti na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću.

Nemanja Radonjić je potpisao ugovor na četiri godine. Momak je prošao Partizanovu školu fudbala, ali nije zaigrao za prvi tim. Bio je član rumunskog Vitorula, pa Rome, koja ga je prosledila na pozajmicu u Čukarički.

NOVI IGRAČI ZVEZDE, leto 2017:

Aleksandar Pešić (25, napad, Tuluz) 750.000
Branko Jovičić (24, sredina, Amkar) 500.000
Milan Rodić (26, odbrana, Krila Sovjetov) 250.000
Marko Gobeljić (24, odbrana, Napredak) 100.000
Vujadin Savić (27, odbrana, Šerif) –
ZeMarkos (19, odbrana, Paranense) –
Rikardinjo (27, sredina, Šerif) –
Filip Stojković (24, odbrana, Minhen) –
Ričmond Boaći (24, napad, Latina) –
Milan Borjan (29, golman, Ludogorec) –
Damjan Gojkov (19, krilo, OFK Beograd) –
Nemanja Radonjić (21, napad, Roma) –
Srđan Babić (21, odbrana, Sosijedad) pozajmica

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar