Ла Лига од августа, "Класико" у децембру!

Фудбалски савез Шпаније (РФЕФ) објавио је распоред утакмица за нову сезону у ЛаЛиги, а први "Класико" између Реал Мадрида и Барселоне играће се у децембру.  Распоред шпанске лиге: Не може Класико 20. децембра! Реванш решава првенство? Ла Лига избацила "план рада" за наредну сезону. . .

Фудбал 23.07.2017 | 20:00
Ла Лига од августа, "Класико" у децембру!
Реал ће на стадиону Сантјаго Бернабеу Барселону угостити 20. децембра, само четири дана по завршетку Светско клупског првенства у Уједињеним Арапским Емиратима на ком ће Мадриђани учествовати.

Наиме, финале ФИФА Светског клупског првенства игра се само четири дана раније, тако да је тешко поверовати у такав расплет да Ла Лига не изађе у сусрет прваку Европе и одложи тај окршај са Каталонцима.  

Занимљиво јер и то да ће реванш на Ноу Кампу бити одигран само два кола пре краја, тако да би лако могло да се догоди да буде пресудан у борби за титулу. 

Други "Класико" у сезони играће се 6. маја 2018. године, у тренутку када ће се највероватније решавати питање освајача Примере, а Барселона ће тада бити домаћин на стадиону Камп ноу.

Мадриђани ће у одбрану титуле почети на гостовању против Депортива из Ла Коруње, док ће Барселона угостити Бетис. Сезона у шпанској Примери почиње 19. августа.

Оба тима сезону ће почети 13, односно 16. августа када ће се састати у шпанском Супер купу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар