Пронашао 1.600 € и побјеснио!

Лу Ганг из Кине је при напуштању своје хотелске собе погледао испод јастука и пронашао око 1. 600 евра, и док би се већина гостију радовала због овога, он је био веома бесан.

Свијет 21.07.2017 | 17:13
Пронашао 1.600 € и побјеснио!
Док се спремао да напусти хотел, Лу Ганг је паковао ствари, а онда је, приликом последње провере собе, пронашао 10.000 јуана (око 1.600 евра).

Особљу хотела је бесно рекао да је узнемирен због њиховог немара, јер сматра да то значи да хотелско особље уопште не чисти собе на исправан начин. У хотел је позвана полиција која је преузела новац, а хотелско особље је изјавило како мисле да новац припада бившем госту.

''Новац није био мој, а био је испод јастука на којем сам спавао. Очито да чистачице не раде добро свој посао. Нису промениле јастучницу у овом случају. На површини је све изгледало у реду, али ко може да ми гарантује да је кревет спремљен по хигијенским стандардима? Зар није свакодневна рутина хотела да спремају кревет'', питао је Ганг.

Лу је добио похвалу особља и полиције, али уместо среће осећао је немир због бриге око тога на колико је прљавој постељини спавао.

Извор: Информер

Коментари / 0

Оставите коментар