Pronašao 1.600 € i pobjesnio!

Lu Gang iz Kine je pri napuštanju svoje hotelske sobe pogledao ispod jastuka i pronašao oko 1. 600 evra, i dok bi se većina gostiju radovala zbog ovoga, on je bio veoma besan.

Svijet 21.07.2017 | 17:13
Pronašao 1.600 € i pobjesnio!
Dok se spremao da napusti hotel, Lu Gang je pakovao stvari, a onda je, prilikom poslednje provere sobe, pronašao 10.000 juana (oko 1.600 evra).

Osoblju hotela je besno rekao da je uznemiren zbog njihovog nemara, jer smatra da to znači da hotelsko osoblje uopšte ne čisti sobe na ispravan način. U hotel je pozvana policija koja je preuzela novac, a hotelsko osoblje je izjavilo kako misle da novac pripada bivšem gostu.

''Novac nije bio moj, a bio je ispod jastuka na kojem sam spavao. Očito da čistačice ne rade dobro svoj posao. Nisu promenile jastučnicu u ovom slučaju. Na površini je sve izgledalo u redu, ali ko može da mi garantuje da je krevet spremljen po higijenskim standardima? Zar nije svakodnevna rutina hotela da spremaju krevet'', pitao je Gang.

Lu je dobio pohvalu osoblja i policije, ali umesto sreće osećao je nemir zbog brige oko toga na koliko je prljavoj posteljini spavao.

Izvor: Informer

Komentari / 0

Ostavite komentar