"Ментол који има емисију уторком неће правити тим"!

Председник Црвене звезде Небојша Човић рекао је на конференцији за штампу да је клуб кренуо од дна и да је до сада направио најбоље резултате у историји клуба.

Кошарка 21.07.2017 | 21:15
"Ментол који има емисију уторком неће правити тим"!
"Понудили смо Радоњићу нови уговор, десетог маја...Биле су варијанте и на једну, две, три, године... Али није дошло до тога и ставили смо тачку и кренули даље. Да будем јасан, ниједна сезона у Звезди није лака. Неће ми тим правити новинари, уредници арене, улица и ови из Страхињића бана...Барем док се ја бавим овим послом. А посебно ментол који има емисију у уторак, али га нећемо именовати", рекао је Човић, а потом и додао.

"Као и још један ментол који долази код њега, а ви сте лагали да је он отеран из клуба. А њему је истекао уговор, зато је и отишао".

Председник Звезде рекао је да клуб стигао до доминације у региону и да је постао редовни учесник Евролиге и то све за шест година.

"Стигли смо до доминације у Србији и региону...И постали редовни и стабилни учесник Евролиге. Прошли шест сезона, а кренули смо од клуба који практично није постојао...Сем имена, грба и традиције", рекао је Човић.

"Ишли смо корак по корак и направили најбоље резултате клуба, до сада. Од дуга од 15,5 милиона евра и скидања кошева. Гледајући буџете, ми смо на последњем месту међу 16 најбољих тимова Европе, а укупно гледано на 40. Пошто и неколицина клубова из Еврокупа има веци буџет од нас", казао је Човић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар