СЛС: Ђукић лансира два појачања!

Милетић стартер против Мачве, игра и Сума! Процена пред Олимпијакос. . .

Фудбал 21.07.2017 | 15:45
СЛС: Ђукић лансира два појачања!
Време је да се Парни ваљак, на кратко, са европског прешалта на српски колосек. У суботу од 19 часова почиње нову првенствену трку, а на мечу против Мачве представиће јавности и два од три појачања у летњем прелазном року.

Шеф струке Партизана, Мирослав Ђукић близу је одлуке да место стартера повери Немањи Р. Милетићу, новајлији из Вестерлоа, који је оба сусрета против Будућности преседео на клупи за резерве. Сад је, по оцени тренера, време за деби, не само да осети траву стадиона у Хумској, него и да се види може ли на њега да се рачуна у освит далеко важнијег дуела са Олимпијакосом.

План је да некадашњи првотивац чачанског Борца и Војводине у суботу замени Лазара Ћирковића и заигра у тандему са Бојаном Остојићем, после чега ће струка одлучити ко ће чинити дефанзивни бедем, заједно са бековима Мирославом Вулићевићем и Немањом Г. Милетићем, у првом дуелу трећег квалификационог кола за Лигу шампиона (уторак, 20.45).

То није све: Партизан ће у уводној рунди новог првенства да „лансира“ и Сејдубу Суму. Дуго чекано појачање из Слована, данас промовисано у великом стилу, биће у протоколу за дуел са Мачвом. Неће бити стартер, али је Ђукићева идеја да уђе у другом полувремену, осети терен, размрда се, представи навијачима и покаже у којој мери на њега може да се рачуна против првака Грчке.

Иначе, Партизан је данас Суму и званично дописао на листу лиценцираних играча за УЕФА такмичења, као 22. фудбалера на А списку, што значи да ће бити у конкуренцији за двомеч са Олимпијакосом. Ако све буде према очекивањима струке, Гвинејац ће и у уторак уђи с клупе, а онда ће имати додатних осам дана да се привикне на тим и систем рада Мирослава Ђукића, уочи пресудног дуела у Атини.

Можда као стартер...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар