SLS: Đukić lansira dva pojačanja!

Miletić starter protiv Mačve, igra i Suma! Procena pred Olimpijakos. . .

Fudbal 21.07.2017 | 15:45
SLS: Đukić lansira dva pojačanja!
Vreme je da se Parni valjak, na kratko, sa evropskog prešalta na srpski kolosek. U subotu od 19 časova počinje novu prvenstvenu trku, a na meču protiv Mačve predstaviće javnosti i dva od tri pojačanja u letnjem prelaznom roku.

Šef struke Partizana, Miroslav Đukić blizu je odluke da mesto startera poveri Nemanji R. Miletiću, novajliji iz Vesterloa, koji je oba susreta protiv Budućnosti presedeo na klupi za rezerve. Sad je, po oceni trenera, vreme za debi, ne samo da oseti travu stadiona u Humskoj, nego i da se vidi može li na njega da se računa u osvit daleko važnijeg duela sa Olimpijakosom.

Plan je da nekadašnji prvotivac čačanskog Borca i Vojvodine u subotu zameni Lazara Ćirkovića i zaigra u tandemu sa Bojanom Ostojićem, posle čega će struka odlučiti ko će činiti defanzivni bedem, zajedno sa bekovima Miroslavom Vulićevićem i Nemanjom G. Miletićem, u prvom duelu trećeg kvalifikacionog kola za Ligu šampiona (utorak, 20.45).

To nije sve: Partizan će u uvodnoj rundi novog prvenstva da „lansira“ i Sejdubu Sumu. Dugo čekano pojačanje iz Slovana, danas promovisano u velikom stilu, biće u protokolu za duel sa Mačvom. Neće biti starter, ali je Đukićeva ideja da uđe u drugom poluvremenu, oseti teren, razmrda se, predstavi navijačima i pokaže u kojoj meri na njega može da se računa protiv prvaka Grčke.

Inače, Partizan je danas Sumu i zvanično dopisao na listu licenciranih igrača za UEFA takmičenja, kao 22. fudbalera na A spisku, što znači da će biti u konkurenciji za dvomeč sa Olimpijakosom. Ako sve bude prema očekivanjima struke, Gvinejac će i u utorak uđi s klupe, a onda će imati dodatnih osam dana da se privikne na tim i sistem rada Miroslava Đukića, uoči presudnog duela u Atini.

Možda kao starter...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar