Ако не може Нинџа, може Ратник?!

Интер не одустаје од Видала! Спремна је и алтернатива - Ковачић! Неразури послали нову понуду за чилеанског везисту.

Фудбал 23.07.2017 | 16:45
Ако не може Нинџа, може Ратник?!
Интер нема намеру тек тако да одустане од Артура Видала.

Мада је у једном тренутку изгледало да ће Интер дефинитивно изгубити и трку за потпис чилеанског везисте због тога што Бајерн спрема нови уговор и плату од астрономских 15.000.000 евра годишње, изгледа да је све то била само варка како би се Интер скинуо с грбаче. 

Поуздани чилеански лист Меркурио тврди да су ствари другачије. Наиме, Интер је преко спортског директора Пјера Аузилија послао Бајерну нову, унапређену понуду за Видалакоја гласи: Обештећење 60.000.000 евра, плус бонуси на име индивидуалних и тимских остварења. Што се Видала тиче, њега чека четворогодишњи уговор од 8.000.000 евра, чиме би постао апсолутно најплаћенији играч Серије А, испред Гонзала Игуаина и Паула Дибале. 

Интер је овог лета у очајничкој потрази за квалитетним играчем у срцу везног реда. Готово је извесно да је Рађа Најнголан ствар прошлости, с обзиром да ће Нинџа јако брзо потписати нови уговор с Ромом, Хавијер Пасторе је прескуп, док Челси нема слуха да спусти цену за Немању Матића са 45.000.000 евра. 

У случају да Интеру пропадне и овај покушај куповине, Аузилио је већ спреман да крене и по алтернативно решење. У питању је Матео Ковачић, кога је Интер пре две године пустио у Реал за 31.000.000 евра. Аузилио се, тврде италијански медији, већ састао са Мариом Мамићем, сином некадашњег председника Динама Здравка, како би пробао да га убеди да је време да се Ковачић врати у Интер. 

Подсетимо, за Ковачића је опасно загризао и Тотенхем, а Реал је већ одбио прву званичну понуду на 25.000.000 евра. 

Док се и даље чека човек који би требало да "закључа" средину терена, Интер покушава што пре да заврши трансфере Патрика Шика и Матијаса Весина. Мада се првобитно писало да је Шикна прагу стадиона Ђузепе Меаца, из Сампдорије је стигло кратко обавештење да никаквих разговора два клуба није било.
„Нисмо разговарали о Патрику“, поручио је Сампин саветник Антонио Ромеи. 

Додуше, врло је могуће да је ово само диверзија како би се привукло интересовање још неких купаца за младог чешког стрелца. 

Што се Весина тиче, његов трансфер би заиста требало да буде закључен у наредним данима, а најкасније до почетка наредне седмице. Додуше, још се расправља о износу обештећења, јер Фјорентина тражи 24.000.000 евра, а Интер нуди тек негде око 18.000.000. 

Дани изазова за Интер. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар