Коларов је пред Римом, али капије су још затворене!

И понуда Бешикташа могли би да поквари трансфер, као и чињеница да је Србин играо за Роминог градског ривала, Лацио.

Фудбал 22.07.2017 | 20:00
Коларов је пред Римом, али капије су још затворене!
Александар Коларов је пред вратима Роме, али још их није широм отворио. Италијански трансфер експерт Ђанлука ди Марцио објавио је на свом сајту да се чека да његов садашњи клуб Манчестер Сити пронађе замену на левом беку и да ће онда трансфер бити приведен крају.

Истовремено, знајући то, управа Вучице је сачувала и алтернативно решење на истој позицији - а то је Антонио Барека из Торина. У овом тренутку Рома је чак наводно спремнија да се определи за Барека, али само у случају да Торино смањи финансијске прохтеве.

Са друге стране, италијански Спортмедија сет објавио је нешто другачију информацију - да су Сити и Рома начелно договорили висину обештећења за трансфер Коларова и она износи 6.000.000 евра.

Према истом извору, преостало је да два клуба утаначе још неке детаље, али и да српски репрезентативац договори своје услове са Ромом. Иначе, уговор који Коларов има са Ситијем истиче у лето 2018. године.

Начелно, постоје два проблема која би могла да укоче овај трансфер. Први је чињеница да је Коларов својевремено носио дрес Роминог градског ривала Лација, а други да има и понуду Бешикташа који би можда чак могао да му да и већу плату него италијански клуб.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар