Kolarov je pred Rimom, ali kapije su još zatvorene!

I ponuda Bešiktaša mogli bi da pokvari transfer, kao i činjenica da je Srbin igrao za Rominog gradskog rivala, Lacio.

Fudbal 22.07.2017 | 20:00
Kolarov je pred Rimom, ali kapije su još zatvorene!
Aleksandar Kolarov je pred vratima Rome, ali još ih nije širom otvorio. Italijanski transfer ekspert Đanluka di Marcio objavio je na svom sajtu da se čeka da njegov sadašnji klub Mančester Siti pronađe zamenu na levom beku i da će onda transfer biti priveden kraju.

Istovremeno, znajući to, uprava Vučice je sačuvala i alternativno rešenje na istoj poziciji - a to je Antonio Bareka iz Torina. U ovom trenutku Roma je čak navodno spremnija da se opredeli za Bareka, ali samo u slučaju da Torino smanji finansijske prohteve.

Sa druge strane, italijanski Sportmedija set objavio je nešto drugačiju informaciju - da su Siti i Roma načelno dogovorili visinu obeštećenja za transfer Kolarova i ona iznosi 6.000.000 evra.

Prema istom izvoru, preostalo je da dva kluba utanače još neke detalje, ali i da srpski reprezentativac dogovori svoje uslove sa Romom. Inače, ugovor koji Kolarov ima sa Sitijem ističe u leto 2018. godine.

Načelno, postoje dva problema koja bi mogla da ukoče ovaj transfer. Prvi je činjenica da je Kolarov svojevremeno nosio dres Rominog gradskog rivala Lacija, a drugi da ima i ponudu Bešiktaša koji bi možda čak mogao da mu da i veću platu nego italijanski klub.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar