Јуве нуди Лацију 40 милиона за Милинковић-Савића!

Шампион Италије Јувентус послао је Лацију понуду од 40 милиона евра (пет кроз бонусе) за српског везисту Сергеја Милинковић-Савића, тврди италијански Скај.  То се чекало, Јуве лансирао понуду: 35. 000. 000 + 5. 000. 000 евра за Сергеја! Шта ће урадити Лотито?

Фудбал 22.07.2017 | 19:00
Јуве нуди Лацију 40 милиона за Милинковић-Савића!
Како се наводи, Римљане неће задовољити ни та понуда јер је већ пустио Лукаса Биљу у Милан и захтевају чак 50 милиона евра.

Шестоструки узастопни првак Италије већ дуже време прати Сергеја и уколико оствари трансфер учинио би га најскупље плаћеним српским фудбалером икада.

Лацио је пре неколико дана остао без једног важног везисте Лукаса Биље, који је прешао у Милан, тешко да ће се лако одрећи и Милинковић-Савића, који је експлодирао прошле сезоне са седам голова и десет асистенција на 39 утакмица. 

Јувентус је у великој потрази за везистом, преговара и са Челсијем око још једног Србина Немање Матића, а на мети је и Блез Матуиди из Пари Сен Жермена. 

Уједно, челници из Торина приводе крају посао око доласка крилног нападача Фиорентине Федерика Бернадескија.

Италијански трансфер експерт Ђанлука ДиМарцио и телевизија Скај су саопштили вест да је Јувентус спремио конкретну понуду за српског везисту Сергеја Милинковић Савића.

Јуве нуди 35.000.000 евра и додатних 5.000.000 евра кроз бонусе за сјајног Србина!

Одавно је познато да је популарни СМС жеља великих клубова међу којима је и Јуве. Поготово због чињенице да на његовом доласку инсистира тренер Макс Алегри. Већина појачања која се помињу овог лета су жеље управе, али Де Шиљо и Сергеј Милинковић Савићсу искључиви избор Макса Алегрија и клуб ће се потрудити да му их оствари. Међутим, док јеДе Шиљо практично завршен после лекарских прегледа, за Сергеја ће то ићи тешко. Јако тешко...

Највише због Лација. Прво, јер не желе да продају Србина. Друго, јер поготово не желе да га продају Јувентусу са којим су у лошим односима због свега што се дешавало окоКеите Балдеа. Недавно су продужили уговор што је знак да рачинају на њега као носиоца игре, макар за следећу сезону. Лотито верује да ће цена златном Орлићу само расти и одбија купце са захтевима од преко 50.000.000 евра за трансфер. Исти одговор је недвано добио и Интер када је поручио да је спреман да плати 40.000.000 евра за МилинковићСавића.

У овом тренутку је Милинковић Савић ближи останку него одласку, а мало је вероватно да ће Јуве повећавати понуду. Ипак, до краја прелазног рока је месец и кусур дана. Све је могуће... 

Међутим, за разлику од ове мете, једна друга је скоро погођена. Јувентус приводи крају трансфер Федерика Бернардескија. Још 3.000.000 кроз бонусе дели Бернардескија од трансфера у Јуве...

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар