Juve nudi Laciju 40 miliona za Milinković-Savića!

Šampion Italije Juventus poslao je Laciju ponudu od 40 miliona evra (pet kroz bonuse) za srpskog vezistu Sergeja Milinković-Savića, tvrdi italijanski Skaj.  To se čekalo, Juve lansirao ponudu: 35. 000. 000 + 5. 000. 000 evra za Sergeja! Šta će uraditi Lotito?

Fudbal 22.07.2017 | 19:00
Juve nudi Laciju 40 miliona za Milinković-Savića!
Kako se navodi, Rimljane neće zadovoljiti ni ta ponuda jer je već pustio Lukasa Bilju u Milan i zahtevaju čak 50 miliona evra.

Šestostruki uzastopni prvak Italije već duže vreme prati Sergeja i ukoliko ostvari transfer učinio bi ga najskuplje plaćenim srpskim fudbalerom ikada.

Lacio je pre nekoliko dana ostao bez jednog važnog veziste Lukasa Bilje, koji je prešao u Milan, teško da će se lako odreći i Milinković-Savića, koji je eksplodirao prošle sezone sa sedam golova i deset asistencija na 39 utakmica. 

Juventus je u velikoj potrazi za vezistom, pregovara i sa Čelsijem oko još jednog Srbina Nemanje Matića, a na meti je i Blez Matuidi iz Pari Sen Žermena. 

Ujedno, čelnici iz Torina privode kraju posao oko dolaska krilnog napadača Fiorentine Federika Bernadeskija.

Italijanski transfer ekspert Đanluka DiMarcio i televizija Skaj su saopštili vest da je Juventus spremio konkretnu ponudu za srpskog vezistu Sergeja Milinković Savića.

Juve nudi 35.000.000 evra i dodatnih 5.000.000 evra kroz bonuse za sjajnog Srbina!

Odavno je poznato da je popularni SMS želja velikih klubova među kojima je i Juve. Pogotovo zbog činjenice da na njegovom dolasku insistira trener Maks Alegri. Većina pojačanja koja se pominju ovog leta su želje uprave, ali De Šiljo i Sergej Milinković Savićsu isključivi izbor Maksa Alegrija i klub će se potruditi da mu ih ostvari. Međutim, dok jeDe Šiljo praktično završen posle lekarskih pregleda, za Sergeja će to ići teško. Jako teško...

Najviše zbog Lacija. Prvo, jer ne žele da prodaju Srbina. Drugo, jer pogotovo ne žele da ga prodaju Juventusu sa kojim su u lošim odnosima zbog svega što se dešavalo okoKeite Baldea. Nedavno su produžili ugovor što je znak da račinaju na njega kao nosioca igre, makar za sledeću sezonu. Lotito veruje da će cena zlatnom Orliću samo rasti i odbija kupce sa zahtevima od preko 50.000.000 evra za transfer. Isti odgovor je nedvano dobio i Inter kada je poručio da je spreman da plati 40.000.000 evra za MilinkovićSavića.

U ovom trenutku je Milinković Savić bliži ostanku nego odlasku, a malo je verovatno da će Juve povećavati ponudu. Ipak, do kraja prelaznog roka je mesec i kusur dana. Sve je moguće... 

Međutim, za razliku od ove mete, jedna druga je skoro pogođena. Juventus privodi kraju transfer Federika Bernardeskija. Još 3.000.000 kroz bonuse deli Bernardeskija od transfera u Juve...

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar