Мино Рајола као хоботница - и Верати је његов!

Жели као Погба и Златан: Верати унајмио Рајолу! Везни играч Пари Сен Жермена Марко Верати одлучио је да промени менаџера, унајмио је контроверзног Мина Рајолу.  Овакав потез промене менаџера у фудбалским круговима тумачи са као Вератијев нови корак у покушају да пронађе излаз из ПСЖ-а.

Фудбал 24.07.2017 | 19:00
Мино Рајола као хоботница - и Верати је његов!
Већ недељама се спекулише да Вератија жели да пређе из ПСЖ у Барселону, а смена менаџера је могући знак да није задовољан како се развијају ствари на том плану.

Пажњу о Вератијевој каријери је до сада водио Донато ди Кампли, који га је из друге италијанске лиге довео од Парка принчева.

"Хвала господину Ди Кампили на сјајном послу који је до сада обавио. Желим да истакнем велико поштовање које имам према њему. Једина особа која је од сада задужена за моје спортске интересе је господин Мино Рајола", саопштио је Верати на Инстаграму. 

Рајола је био у центру пажње фудбалске јавности претходних месеци због случаја "Ђанлуиђи Донарума", а прошле године због рекордног трансфера Пола Погбе из Јувентуса у Манчестер Јунајтед за 105 милиона евра. 

Води рачуна и о каријерама Златана Ибрахимовића и Марија Балотелија.

Можете да волите или не волите фудбалског менаџера Мина Рајолу, али чињеница је да се ради о једном од најспособнијих фудбалских менаџера на свету. А то колико може показало се и данас када је један од најтраженијих фудбалера на свету, везиста ПСЖ-аМарко Верати објавио да је раскинуо сарадњу са досадашњим менаџером Донатом ди Камплијем и ангажовао управо Рајолу.

И та промена ступа на снагу одмах, како је објавио Верати на свом профилу на друштвеној мрежи Инстаграм.

“Од овог тренутка Мино Рајола је једини менаџер је једина особа која заступа моје интересе. Хвала Ди Камплију на свему што је урадио до сада“, написао је Верати.

Италијански везиста је овог лета на мети Барселоне, али шпански гигант до сада није успео да пронађе било какав заједнички језик са Парижанима.

Због тога је Ди Кампли критиковао француски клуб оптуживши га да држи Вератија као затвореника. Фудбалер се касније извинио због менаџерове изјаве, рекавши да то није његов став и да је одушевљен што почиње припреме са Парижанима.

Ипак, овакав потез промене менаџера у фудбалским круговима тумачи са као Вератијев нови корак у покушају да пронађе излаз из ПСЖ-а.

Рајола је последњих година био задужен за највеће трансфере на свету попут преласка Пола Погба из Јувентуса у Манчестер Јунајтед или овог лета Ромелуа Лукакуа из Евертона такође на Олд Трафорд.

Ипак, последњих недеља навукао је бес навијача Милана због саге око продужетка уговора голмана Ђанлуиђија Донаруме. На крају је ипак успео младом чувару мреже да избори финансијски сјајан уговор.

Иначе, Вератијев уговор са Пари Сен Жерменом истиче 2021. године. 

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар