Mino Rajola kao hobotnica - i Verati je njegov!

Želi kao Pogba i Zlatan: Verati unajmio Rajolu! Vezni igrač Pari Sen Žermena Marko Verati odlučio je da promeni menadžera, unajmio je kontroverznog Mina Rajolu.  Ovakav potez promene menadžera u fudbalskim krugovima tumači sa kao Veratijev novi korak u pokušaju da pronađe izlaz iz PSŽ-a.

Fudbal 24.07.2017 | 19:00
Mino Rajola kao hobotnica - i Verati je njegov!
Već nedeljama se spekuliše da Veratija želi da pređe iz PSŽ u Barselonu, a smena menadžera je mogući znak da nije zadovoljan kako se razvijaju stvari na tom planu.

Pažnju o Veratijevoj karijeri je do sada vodio Donato di Kampli, koji ga je iz druge italijanske lige doveo od Parka prinčeva.

"Hvala gospodinu Di Kampili na sjajnom poslu koji je do sada obavio. Želim da istaknem veliko poštovanje koje imam prema njemu. Jedina osoba koja je od sada zadužena za moje sportske interese je gospodin Mino Rajola", saopštio je Verati na Instagramu. 

Rajola je bio u centru pažnje fudbalske javnosti prethodnih meseci zbog slučaja "Đanluiđi Donaruma", a prošle godine zbog rekordnog transfera Pola Pogbe iz Juventusa u Mančester Junajted za 105 miliona evra. 

Vodi računa i o karijerama Zlatana Ibrahimovića i Marija Balotelija.

Možete da volite ili ne volite fudbalskog menadžera Mina Rajolu, ali činjenica je da se radi o jednom od najsposobnijih fudbalskih menadžera na svetu. A to koliko može pokazalo se i danas kada je jedan od najtraženijih fudbalera na svetu, vezista PSŽ-aMarko Verati objavio da je raskinuo saradnju sa dosadašnjim menadžerom Donatom di Kamplijem i angažovao upravo Rajolu.

I ta promena stupa na snagu odmah, kako je objavio Verati na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

“Od ovog trenutka Mino Rajola je jedini menadžer je jedina osoba koja zastupa moje interese. Hvala Di Kampliju na svemu što je uradio do sada“, napisao je Verati.

Italijanski vezista je ovog leta na meti Barselone, ali španski gigant do sada nije uspeo da pronađe bilo kakav zajednički jezik sa Parižanima.

Zbog toga je Di Kampli kritikovao francuski klub optuživši ga da drži Veratija kao zatvorenika. Fudbaler se kasnije izvinio zbog menadžerove izjave, rekavši da to nije njegov stav i da je oduševljen što počinje pripreme sa Parižanima.

Ipak, ovakav potez promene menadžera u fudbalskim krugovima tumači sa kao Veratijev novi korak u pokušaju da pronađe izlaz iz PSŽ-a.

Rajola je poslednjih godina bio zadužen za najveće transfere na svetu poput prelaska Pola Pogba iz Juventusa u Mančester Junajted ili ovog leta Romelua Lukakua iz Evertona takođe na Old Traford.

Ipak, poslednjih nedelja navukao je bes navijača Milana zbog sage oko produžetka ugovora golmana Đanluiđija Donarume. Na kraju je ipak uspeo mladom čuvaru mreže da izbori finansijski sjajan ugovor.

Inače, Veratijev ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe 2021. godine. 

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar