Потјерница због тероризма

Интерпол је на захтјев правосудних органа БиХ расписао потјерницу за Едином Муфтићем /42/ из Градачца због кривичних дјела врбовања ради терористичких активности, финансирања терористичких активности, организовања терористичке групе и тероризма, преноси "Дневни аваз".

Босна и Херцеговина 20.07.2017 | 09:12
Потјерница због тероризма
Ова међународна полицијска агенција је у протекле двије године расписала 17 црвених потјерница због тероризма за држављанима БиХ.

Потјерница је расписана и за Рамом Граховићем, Ибром Ћуфуровићем, Едином Паченковићем, Јасмином Кесеровићем, Сулејманом Мешановићем, Сенадом Касуповићем, Ахмедом Зухаријем, Амиром Џинићем, Хамзом Лабидијем, Едином Алијевом, Самидом Цицваром, Насером Арнаутом, Аднаном Хоџићем.

Извор: Дневни аваз

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

хмммммм

20.07.2017 07:47

Ови себе и друге дижу у зрак,није проблем,незна власт гдје су,није проблем,као пишу потјернице,није проблем али је проблем када се једном годишње достојанствено и честито построје цетници у Вишеграду Е тад се дигну разне "силоване"у рату/као да су Срби само силовали а не ратовали/и помагају а ево рата..Не нема рата само се људи окупе да обиљеже честиту борбу за Републику Српску,без прслука који дижу у зрак,кама и митраљеза..Али ето то је "Босна"..Неко може све неко ништа..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комшо

20.07.2017 13:05

Багру треба елиминисати.То је зло које хода земљом.

Name

ре хмм

20.07.2017 13:42

А гдје су са списка терористи из Украјне? Никакве разлике нема терорист терорист