Potjernica zbog terorizma

Interpol je na zahtjev pravosudnih organa BiH raspisao potjernicu za Edinom Muftićem /42/ iz Gradačca zbog krivičnih djela vrbovanja radi terorističkih aktivnosti, finansiranja terorističkih aktivnosti, organizovanja terorističke grupe i terorizma, prenosi "Dnevni avaz".

Bosna i Hercegovina 20.07.2017 | 09:12
Potjernica zbog terorizma
Ova međunarodna policijska agencija je u protekle dvije godine raspisala 17 crvenih potjernica zbog terorizma za državljanima BiH.

Potjernica je raspisana i za Ramom Grahovićem, Ibrom Ćufurovićem, Edinom Pačenkovićem, Jasminom Keserovićem, Sulejmanom Mešanovićem, Senadom Kasupovićem, Ahmedom Zuharijem, Amirom Džinićem, Hamzom Labidijem, Edinom Alijevom, Samidom Cicvarom, Naserom Arnautom, Adnanom Hodžićem.

Izvor: Dnevni avaz

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

hmmmmmm

20.07.2017 07:47

Ovi sebe i druge dižu u zrak,nije problem,nezna vlast gdje su,nije problem,kao pišu potjernice,nije problem ali je problem kada se jednom godišnje dostojanstveno i čestito postroje cetnici u Višegradu E tad se dignu razne "silovane"u ratu/kao da su Srbi samo silovali a ne ratovali/i pomagaju a evo rata..Ne nema rata samo se ljudi okupe da obilježe čestitu borbu za Republiku Srpsku,bez prsluka koji dižu u zrak,kama i mitraljeza..Ali eto to je "Bosna"..Neko može sve neko ništa..

ODGOVORITE
Name

Komšo

20.07.2017 13:05

Bagru treba eliminisati.To je zlo koje hoda zemljom.

Name

re hmm

20.07.2017 13:42

A gdje su sa spiska teroristi iz Ukrajne? Nikakve razlike nema terorist terorist