Звезда ријешила и питање голмана!

Борјан потписује мејлом из Америке! Црвено-бели су у офанзиви.

Фудбал 20.07.2017 | 13:45
Звезда ријешила и питање голмана!
Црвена звезда је у офанзиви. А све зарад тога да се добар део екипе формира до почетка Суперлиге, тачније да би тренер Владан Милојевић има шири ростер у потенцијалним дуелима са Спартом из Прага.

Црвено-бели су данас завршили трансфер Немање Радоњића, а како стоје ствари српски вицешампион ће током четвртка, на дан меча са Иртишом, и званично добити два појачања. Или би бар тако требало да буде по замислима одговорних са Маракане.

Одлазак Филипа Манојловића у Хетафе приморао је челнике и спортски сектор црвено-белих на муњевиту реакцију. Млади чувар мреже ће се у петак и званично преселити у предграђе Мадрида, а до тог дана би Милан Борјан требало да буде члан Црвене звезде и аутоматски стекне право играња у двомечу са Спартом.

Тачније, постоје наговештаји да ће бивши голман Радничког и Лудогореца колико већ сутра потписати уговор са Црвеном звездом. Он се тренутно налази на Голд Купу где брани боје селекције Канде, али би према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта уговор о двогодишњој сарадњи са црвено-белима да потпише мејлом.

Последњих шест месеци Борјан је бранио за Корону Килце као позајмљени играч Лудогореца. На овогодишњем Голд купу је пружао више него запажене партије.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар