Zvezda riješila i pitanje golmana!

Borjan potpisuje mejlom iz Amerike! Crveno-beli su u ofanzivi.

Fudbal 20.07.2017 | 13:45
Zvezda riješila i pitanje golmana!
Crvena zvezda je u ofanzivi. A sve zarad toga da se dobar deo ekipe formira do početka Superlige, tačnije da bi trener Vladan Milojević ima širi roster u potencijalnim duelima sa Spartom iz Praga.

Crveno-beli su danas završili transfer Nemanje Radonjića, a kako stoje stvari srpski vicešampion će tokom četvrtka, na dan meča sa Irtišom, i zvanično dobiti dva pojačanja. Ili bi bar tako trebalo da bude po zamislima odgovornih sa Marakane.

Odlazak Filipa Manojlovića u Hetafe primorao je čelnike i sportski sektor crveno-belih na munjevitu reakciju. Mladi čuvar mreže će se u petak i zvanično preseliti u predgrađe Madrida, a do tog dana bi Milan Borjan trebalo da bude član Crvene zvezde i automatski stekne pravo igranja u dvomeču sa Spartom.

Tačnije, postoje nagoveštaji da će bivši golman Radničkog i Ludogoreca koliko već sutra potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom. On se trenutno nalazi na Gold Kupu gde brani boje selekcije Kande, ali bi prema saznanjima MOZZART Sporta ugovor o dvogodišnjoj saradnji sa crveno-belima da potpiše mejlom.

Poslednjih šest meseci Borjan je branio za Koronu Kilce kao pozajmljeni igrač Ludogoreca. Na ovogodišnjem Gold kupu je pružao više nego zapažene partije.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar