Муњевито! Интер доводи Шика!

После пропалог трансфера у Јуве, суперталентовни Чех појачава великог ривала!

Фудбал 22.07.2017 | 10:00
Муњевито! Интер доводи Шика!
Уместо фотографије у дресу Јувентуса и званичне промоције у Торину, Патрика Шика ћемо у наредним данима видети у бојама Интера на представљању као новог играча Неразура!

Интер је муњевито реаговао после афере око пропалог трансфера Шика у Јувентус и приводи крају операцију довођења суперталентованог чешког нападача. У току је завршни састанак руководства два клуба и до краја дана би све требало да буде утаначено.

Претпоставља се да ће Интер  - као што је то требало да уради и Јувентус - активирати откупну клаузулу у вредности од 25.000.000 евра. Можда преплати и који милион више како би што пре завршио целу причу.

Јувентус је био на прагу довођења момка нкоји је експлодирао у дебитантској сезони у дресу Смапдорије. Све је било договорено, Шик је обавио први део лекарских прегледа, а онда се Јуве повукао из преговора уз образложење да Чех није прошао прегледе и да има срчане сметње. У Сампдорији су били бесни и тврдили да Јувентус заварава јавност том причом и да је Шик здрав.

Интер није дуго чекао и одмах је кренуо по играча за којег се заинтересовао још у јануару, али је утицај Павела Недведа на младог земљака пресудио да Јувентус дође надомак потписа. Када је Јувентус окренуо леђа Шику, опет се јавио Интер и добио другу шансу да га потпише.

Преговори су у завршној фази, а још се не зна да ли ће у трансфер бити укљућени ДавидеСантон и Андреа Ранокија које Сампдорија жели да доведе. Подсетимо да је Интер већ раније из Сампдорије довео словачког штопера Милана Шкринијара који је попут Шика био једно од открића сезоне и да је за њега платио скоро 30.000.000 евра. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар