Munjevito! Inter dovodi Šika!

Posle propalog transfera u Juve, supertalentovni Čeh pojačava velikog rivala!

Fudbal 22.07.2017 | 10:00
Munjevito! Inter dovodi Šika!
Umesto fotografije u dresu Juventusa i zvanične promocije u Torinu, Patrika Šika ćemo u narednim danima videti u bojama Intera na predstavljanju kao novog igrača Nerazura!

Inter je munjevito reagovao posle afere oko propalog transfera Šika u Juventus i privodi kraju operaciju dovođenja supertalentovanog češkog napadača. U toku je završni sastanak rukovodstva dva kluba i do kraja dana bi sve trebalo da bude utanačeno.

Pretpostavlja se da će Inter  - kao što je to trebalo da uradi i Juventus - aktivirati otkupnu klauzulu u vrednosti od 25.000.000 evra. Možda preplati i koji milion više kako bi što pre završio celu priču.

Juventus je bio na pragu dovođenja momka nkoji je eksplodirao u debitantskoj sezoni u dresu Smapdorije. Sve je bilo dogovoreno, Šik je obavio prvi deo lekarskih pregleda, a onda se Juve povukao iz pregovora uz obrazloženje da Čeh nije prošao preglede i da ima srčane smetnje. U Sampdoriji su bili besni i tvrdili da Juventus zavarava javnost tom pričom i da je Šik zdrav.

Inter nije dugo čekao i odmah je krenuo po igrača za kojeg se zainteresovao još u januaru, ali je uticaj Pavela Nedveda na mladog zemljaka presudio da Juventus dođe nadomak potpisa. Kada je Juventus okrenuo leđa Šiku, opet se javio Inter i dobio drugu šansu da ga potpiše.

Pregovori su u završnoj fazi, a još se ne zna da li će u transfer biti ukljućeni DavideSanton i Andrea Ranokija koje Sampdorija želi da dovede. Podsetimo da je Inter već ranije iz Sampdorije doveo slovačkog štopera Milana Škrinijara koji je poput Šika bio jedno od otkrića sezone i da je za njega platio skoro 30.000.000 evra. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar