Дрога и разврат у скупим јахтама

Рад у посади или као особље скупоцених јахти за богаташе најчешће је одлично плаћен посао, али са строгим клаузулама о поверљивости, најчешће јер се на тим бродовима заиста може свашта видети.

Свијет 19.07.2017 | 20:48
Дрога и разврат у скупим јахтама
Не ради се само о сервирању кавијара и скупих коктела, наиме један анониман члан посаде на таквим пловилима открива како је један од задатака који је требало да испуни било сакупљање и поспремање коришћених секс-помагала, попут вибратора и бичева...

Зарада је одлична

''Дочекивали смо литванске и руске проститутке, а обично су их довозили до јахте у скупоценим Мерцедесима. Потом би богати клијенти одабрали три жене за тај дан'', рекао је један од кувара на таквим јахтама који је пожелео да буде анониман због строгих услова уговора о раду.

Виагру жваћу као бомбоне

''Након неког времена вас више није ни брига, радите свој посао и за то добијате одличну плату, а да се на нешто пожалите, добили би отказ и дошао би неко други. Они то никада не би престали да раде. Није неуобичајено чути разне договоре о продаји или набавци дроге, попут кокаина или екстазија. Таблете Виагре се на тим бродовима жваћу као бомбоне'', каже анонимни радник.

''На јахтама се не понашају најгоре њихови власници, већ они који их унајме на недељу или две и за то плаћају преко пола милиона евра како би уживали у пловидби на бродовима који имају базене, кућне биоскопе... Све вам се на тим јахтама своди на "набавимо дрогу, набавимо проститутке, злостављајмо посаду својим захтевима", но упркос свему, не могу се пожалити јер сам само прошло лето зарадио преко 28 хиљада евра у бакшишу.

У Кану је најбоља зарада,  проститутке зараде и до 35 хиљада евра за ноћ. Током угледног филмског фестивала, најуноснији посао је рентирање јахти и свега што иде уз њих, сведоче упућени.


 
Сваке године, жене које Французи називају луксузне проститутке обрачунавају минимално 3.500 евра за ноћ, за разлику од колегиница које то чине на улици за цену од око 50 евра. 

Оне дебело наплаћују своје услуге на јахтама које унајмљују бизнисмени, а чији су гости и бројни славни глумци и великани из света шоу бизниса.

''Проститутке се истичу у Кану. Оне су у ћошку просторије на забави, добро одевне и не пуше'', рекао је филмски критичар Роџер Еберт.

''Сви се веселимо фестивалу, то је доба у години у ком највише зарађујемо'', рекла је проститутка која се назива Дејзи, а презиме је изоставила.

Најљепше девојке с највишим ценама циљају лускузне хотеле, за које знају да у њима одседа најбогатија клијентела, махом Арапи.



''Код њих можете наплатити и до 35 хиљада евра за ноћ. Арапи су највеликодушнији људи на свету, за њих је тај новац само папир. Обожавају одлазак на јахте, а жене бирају пре него што се отисну на пучину, само договоре кад ће их гумени чамци вратити. Сваке године је у заливу од 30 до 40 луксузних јахти.

На свакој од њих се налази барем десет девојака, обично модела, које су голе или полуголе. Забава се своди на дрогу, пиће и секс са прелепим женама. Цуре чекају своје коверте на крају ноћи, то је традиција која тамо постоји већ 60 година. Неке од њих су и холивудске глумице Б или Ц продукције, које су лошим одлукама у каријери пале у други план. Код предаје новца за услуге, клијенти ставе договорену своту у коверат, а на полеђини напишу "дар". Тако да је заправо реч о даривању'', са смешком открива једна руска проститутка.

Секс траје пет минута

Осим згодних, славних и углађених мушкараца, ексклузивне пратње на јахтама, како саме себе називају, признају да понекад спавају и са мушкарцима које лично сматрају крајње неугледним - старијим, дебелим, с мањком хигијенских навика.



Но, све то некако преживе и важно им је да "инкасирају".

''Да се разумемо, ко би уживао у таквом сексу. Али, зарада од десет хиљада евра за ноћ свакако га чини угоднијим. Будимо реални, сам тај чин обично траје око пет минута. Мало стењеш, уздишеш, превијаш се, кажеш му како је велики и тврд, њему то буде окидач и готов је за пет минута. Ретко када траје дуже од тога'', искрено каже секс радница и чести становник канских јахти.

Извор: Информер

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јесу ово наси

19.07.2017 18:51

Јесу ово арапи сто код нас долазе......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реља

19.07.2017 20:15

Овако раде наси локални политицари у ресторану Извор приводе дјевојке оргијају И обецавају приправницки итд.Дјевојке су углавном из гимназије....