Droga i razvrat u skupim jahtama

Rad u posadi ili kao osoblje skupocenih jahti za bogataše najčešće je odlično plaćen posao, ali sa strogim klauzulama o poverljivosti, najčešće jer se na tim brodovima zaista može svašta videti.

Svijet 19.07.2017 | 20:48
Droga i razvrat u skupim jahtama
Ne radi se samo o serviranju kavijara i skupih koktela, naime jedan anoniman član posade na takvim plovilima otkriva kako je jedan od zadataka koji je trebalo da ispuni bilo sakupljanje i pospremanje korišćenih seks-pomagala, poput vibratora i bičeva...

Zarada je odlična

''Dočekivali smo litvanske i ruske prostitutke, a obično su ih dovozili do jahte u skupocenim Mercedesima. Potom bi bogati klijenti odabrali tri žene za taj dan'', rekao je jedan od kuvara na takvim jahtama koji je poželeo da bude anoniman zbog strogih uslova ugovora o radu.

Viagru žvaću kao bombone

''Nakon nekog vremena vas više nije ni briga, radite svoj posao i za to dobijate odličnu platu, a da se na nešto požalite, dobili bi otkaz i došao bi neko drugi. Oni to nikada ne bi prestali da rade. Nije neuobičajeno čuti razne dogovore o prodaji ili nabavci droge, poput kokaina ili ekstazija. Tablete Viagre se na tim brodovima žvaću kao bombone'', kaže anonimni radnik.

''Na jahtama se ne ponašaju najgore njihovi vlasnici, već oni koji ih unajme na nedelju ili dve i za to plaćaju preko pola miliona evra kako bi uživali u plovidbi na brodovima koji imaju bazene, kućne bioskope... Sve vam se na tim jahtama svodi na "nabavimo drogu, nabavimo prostitutke, zlostavljajmo posadu svojim zahtevima", no uprkos svemu, ne mogu se požaliti jer sam samo prošlo leto zaradio preko 28 hiljada evra u bakšišu.

U Kanu je najbolja zarada,  prostitutke zarade i do 35 hiljada evra za noć. Tokom uglednog filmskog festivala, najunosniji posao je rentiranje jahti i svega što ide uz njih, svedoče upućeni.


 
Svake godine, žene koje Francuzi nazivaju luksuzne prostitutke obračunavaju minimalno 3.500 evra za noć, za razliku od koleginica koje to čine na ulici za cenu od oko 50 evra. 

One debelo naplaćuju svoje usluge na jahtama koje unajmljuju biznismeni, a čiji su gosti i brojni slavni glumci i velikani iz sveta šou biznisa.

''Prostitutke se ističu u Kanu. One su u ćošku prostorije na zabavi, dobro odevne i ne puše'', rekao je filmski kritičar Rodžer Ebert.

''Svi se veselimo festivalu, to je doba u godini u kom najviše zarađujemo'', rekla je prostitutka koja se naziva Dejzi, a prezime je izostavila.

Najljepše devojke s najvišim cenama ciljaju luskuzne hotele, za koje znaju da u njima odseda najbogatija klijentela, mahom Arapi.



''Kod njih možete naplatiti i do 35 hiljada evra za noć. Arapi su najvelikodušniji ljudi na svetu, za njih je taj novac samo papir. Obožavaju odlazak na jahte, a žene biraju pre nego što se otisnu na pučinu, samo dogovore kad će ih gumeni čamci vratiti. Svake godine je u zalivu od 30 do 40 luksuznih jahti.

Na svakoj od njih se nalazi barem deset devojaka, obično modela, koje su gole ili polugole. Zabava se svodi na drogu, piće i seks sa prelepim ženama. Cure čekaju svoje koverte na kraju noći, to je tradicija koja tamo postoji već 60 godina. Neke od njih su i holivudske glumice B ili C produkcije, koje su lošim odlukama u karijeri pale u drugi plan. Kod predaje novca za usluge, klijenti stave dogovorenu svotu u koverat, a na poleđini napišu "dar". Tako da je zapravo reč o darivanju'', sa smeškom otkriva jedna ruska prostitutka.

Seks traje pet minuta

Osim zgodnih, slavnih i uglađenih muškaraca, ekskluzivne pratnje na jahtama, kako same sebe nazivaju, priznaju da ponekad spavaju i sa muškarcima koje lično smatraju krajnje neuglednim - starijim, debelim, s manjkom higijenskih navika.



No, sve to nekako prežive i važno im je da "inkasiraju".

''Da se razumemo, ko bi uživao u takvom seksu. Ali, zarada od deset hiljada evra za noć svakako ga čini ugodnijim. Budimo realni, sam taj čin obično traje oko pet minuta. Malo stenješ, uzdišeš, previjaš se, kažeš mu kako je veliki i tvrd, njemu to bude okidač i gotov je za pet minuta. Retko kada traje duže od toga'', iskreno kaže seks radnica i česti stanovnik kanskih jahti.

Izvor: Informer

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Jesu ovo nasi

19.07.2017 18:51

Jesu ovo arapi sto kod nas dolaze......

ODGOVORITE
Name

Relja

19.07.2017 20:15

Ovako rade nasi lokalni politicari u restoranu Izvor privode djevojke orgijaju I obecavaju pripravnicki itd.Djevojke su uglavnom iz gimnazije....