Нова туча Срба у Грчкој

Грчки сајт ''Ермиснеwс'' пренио је вијест о сукобу групе Срба с двојицом Швајцараца, наводећи да је један од њих пребачен у болницу на лијечење, док је други имао само мање повреде по рукама.

Свијет 19.07.2017 | 20:37
Нова туча Срба у Грчкој
Грчки портал наводи да је инцидент привукао велику пажњу тамошњих угоститеља, који вјерују да нетрпељивост измеду Срба и Британаца и Американаца мора да престане.

Они сматрају да ако се наставе туче младих који су под дејством алкохола, ко зна шта би слиједеће могло да се деси, преноси "Ермисњуз".

Конзуларна служба Амбасаде Србије у Атини за сада нема информацију да је дошло до још једне туче на Закинтосу између групе Срба и двојице Швајцараца, речено је Тањугу у Амбасади Србије у Грчкој.

Грчка полиција, такође, за сада нема никакву информацију о томе да је дошло до још једне туче на Закинтосу између групе Срба и двојице Швајцараца, речено је у Министарству спољних послова Србије.

Грчка полиција није добила пријаву о тучи, нити о томе да је неко повређен, а према грчком закону требало би да буде обавијештена у случају повређивања.

Иначе, након убиства америчког туристе Бакарија Хендерсона на Закинтосу грчки медији и званичници посвећују посебну пажњу тучама на "острвима за забаву", а портал који је пренео вијест наводи да је "нови инцидент изазвао пажњу утицајних људи са Закинтоса".

"Они сматрају да нешто под хитно мора да се предузме поводом недавних догађаја. Боје се да ће инциденти између Срба, Британаца и Американаца под утицајем алкохола ескалирати у прави улични рат", наводи портал.

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Аман!

19.07.2017 18:53

Само тепање!Ста вам је, момци? Тако се мускост не показује. Ниста неце вратити Косово нити поправити понизавајуци полозај Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирус

20.07.2017 13:40

Доведи маму да јој показемо мускост.