Nova tuča Srba u Grčkoj

Grčki sajt ''Ermisnews'' prenio je vijest o sukobu grupe Srba s dvojicom Švajcaraca, navodeći da je jedan od njih prebačen u bolnicu na liječenje, dok je drugi imao samo manje povrede po rukama.

Svijet 19.07.2017 | 20:37
Nova tuča Srba u Grčkoj
Grčki portal navodi da je incident privukao veliku pažnju tamošnjih ugostitelja, koji vjeruju da netrpeljivost izmedu Srba i Britanaca i Amerikanaca mora da prestane.

Oni smatraju da ako se nastave tuče mladih koji su pod dejstvom alkohola, ko zna šta bi slijedeće moglo da se desi, prenosi "Ermisnjuz".

Konzularna služba Ambasade Srbije u Atini za sada nema informaciju da je došlo do još jedne tuče na Zakintosu između grupe Srba i dvojice Švajcaraca, rečeno je Tanjugu u Ambasadi Srbije u Grčkoj.

Grčka policija, takođe, za sada nema nikakvu informaciju o tome da je došlo do još jedne tuče na Zakintosu između grupe Srba i dvojice Švajcaraca, rečeno je u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije.

Grčka policija nije dobila prijavu o tuči, niti o tome da je neko povređen, a prema grčkom zakonu trebalo bi da bude obaviještena u slučaju povređivanja.

Inače, nakon ubistva američkog turiste Bakarija Hendersona na Zakintosu grčki mediji i zvaničnici posvećuju posebnu pažnju tučama na "ostrvima za zabavu", a portal koji je preneo vijest navodi da je "novi incident izazvao pažnju uticajnih ljudi sa Zakintosa".

"Oni smatraju da nešto pod hitno mora da se preduzme povodom nedavnih događaja. Boje se da će incidenti između Srba, Britanaca i Amerikanaca pod uticajem alkohola eskalirati u pravi ulični rat", navodi portal.

Izvor: Agencije

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Aman!

19.07.2017 20:53

Samo tepanje!Sta vam je, momci? Tako se muskost ne pokazuje. Nista nece vratiti Kosovo niti popraviti ponizavajuci polozaj Srba.

ODGOVORITE
Name

virus

20.07.2017 15:40

Dovedi mamu da joj pokazemo muskost.