За голмана Будућности питали и Звезда и Партизан!

„Знаће се наредних дана“, одговара Милан Мијатовић.

Фудбал 20.07.2017 | 10:45
За голмана Будућности питали и Звезда и Партизан!
Није успела Будућност у резултатском, по свему судећи добро ће проћи у материјалном смислу. Ђетићи су елиминисани у другом колу квалификација за Лигу шампиона, међутим, партија у реваншу могла би да им донесе корист у смислу прилива новца, јер су пажњу на себе скренули Влаисављевић, Мијатовић, Симовић, а понајвише - Милан Мијатовић.

Искусни голман блистао је најпре у Хумској, добар посао обавио је и другој утакмици против Партизана, па би после испадања из Европе могао да наплати добра издања у двомечу са црно-белима.

За њега се распитивала Црвена звезда, која трага за решењем на гол-црти после извесне продаје Филипа Манојловића шпанском Хетафеу. Мијатовић је један од кандидата да га замени, с тим да је отежавајућа околност што нема српски пасош, па би у тиму у коме већ има девет странаца на платном списку, па на Маракани сматрају како није сврсисходно да још једно место заузме голман из иностранства.

Поготово што Милан Борјан, тренутно под уговором са Лудогорецом, делује као реалнија варијанта. Између осталог зато што има српски пасош.

А за Мијатовића се последњих дана распитивао и Партизан. Не први пут, јер је овај 30-годишњи голман, репрезентативног калибра, још пре годину и по дана, у време кад је Иван Томић постаљен за шефа струке, понуђен од стране људи детаљно упознатих са квалитетом на црногорском тржишту.

Није у Хумској било добре воље да се тадашњи голман Бокеља доведе, али сад су се околности промениле, па се његово име помиње све гласније. Иако ваља нагласити да и црно-бели имају петорицу странаца у кадру.

„Сигурно да има интересовања, наредних дана видећемо шта ће да се догоди. Надам се да ће то да се реши. Није било конкретних понуда, али има интересовања“, предочио је 30-годишњи Милан Мијатовић после меча у Подгорици.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар