Za golmana Budućnosti pitali i Zvezda i Partizan!

„Znaće se narednih dana“, odgovara Milan Mijatović.

Fudbal 20.07.2017 | 10:45
Za golmana Budućnosti pitali i Zvezda i Partizan!
Nije uspela Budućnost u rezultatskom, po svemu sudeći dobro će proći u materijalnom smislu. Đetići su eliminisani u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, međutim, partija u revanšu mogla bi da im donese korist u smislu priliva novca, jer su pažnju na sebe skrenuli Vlaisavljević, Mijatović, Simović, a ponajviše - Milan Mijatović.

Iskusni golman blistao je najpre u Humskoj, dobar posao obavio je i drugoj utakmici protiv Partizana, pa bi posle ispadanja iz Evrope mogao da naplati dobra izdanja u dvomeču sa crno-belima.

Za njega se raspitivala Crvena zvezda, koja traga za rešenjem na gol-crti posle izvesne prodaje Filipa Manojlovića španskom Hetafeu. Mijatović je jedan od kandidata da ga zameni, s tim da je otežavajuća okolnost što nema srpski pasoš, pa bi u timu u kome već ima devet stranaca na platnom spisku, pa na Marakani smatraju kako nije svrsishodno da još jedno mesto zauzme golman iz inostranstva.

Pogotovo što Milan Borjan, trenutno pod ugovorom sa Ludogorecom, deluje kao realnija varijanta. Između ostalog zato što ima srpski pasoš.

A za Mijatovića se poslednjih dana raspitivao i Partizan. Ne prvi put, jer je ovaj 30-godišnji golman, reprezentativnog kalibra, još pre godinu i po dana, u vreme kad je Ivan Tomić postaljen za šefa struke, ponuđen od strane ljudi detaljno upoznatih sa kvalitetom na crnogorskom tržištu.

Nije u Humskoj bilo dobre volje da se tadašnji golman Bokelja dovede, ali sad su se okolnosti promenile, pa se njegovo ime pominje sve glasnije. Iako valja naglasiti da i crno-beli imaju petoricu stranaca u kadru.

„Sigurno da ima interesovanja, narednih dana videćemo šta će da se dogodi. Nadam se da će to da se reši. Nije bilo konkretnih ponuda, ali ima interesovanja“, predočio je 30-godišnji Milan Mijatović posle meča u Podgorici.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar