Боаћи самоувјерен пред ЛЕ и нову сезону!

Рекао сам себи - даћеш више од 16 голова ове сезоне! „Спреман сам да ове сезоне урадим много више него што сам до сада, осећам то“, поручује голгетер из Гане.

Фудбал 20.07.2017 | 09:45
Боаћи самоувјерен пред ЛЕ и нову сезону!
Црвена звезда у својим редовима коначно има страног нападача који постиже голове, а у досадашњем току квалификација за Лигу Евопе их је постигао пет и нема намеру да се заустави на томе.

Центарфор из Гане је тако наставио фантастичну серију из пролећног дела сезоне, када се 16 пута уписао у стрелце.

„Спреман сам да ове сезоне урадим много више него што сам до сада, осећам то. Рекао сам себи на почетку припрема да морам бити успешнији него у протеклој сезони када сам постигао 16 голова за Звезду. Наставићу да се борим, а да бих испунио зацртани циљ морам и напорно да радим“, рекао је Боаћи за Блицспорт.

Делије очекују да се серија настави већ сутра на стадиону Рајко Митић.

„Увек верујем у Бога, а у односу на све оно што он може да уради пет голова је мало. На мени је да наставим да се уигравам са саиграчима, да слушам све оно што тренер Владан Милојевић захтева од мене, као и да слушам све његове савете. За моје поготке саиграчи су урадили огроман део посла и сигурно их не бих постигао без добрих фудбалера које имам поред себе на терену. С друге стране, увек играм до последњег атома снаге на свакој утакмици и то ћу наставити да радим све док будем играо фудбал. Због тога верујем да је број од пет голова мали у поређењу са оним што могу да урадим“.

Резултат из првог меча (1:1) позива на опрез, али и захтева офазиву.

„Морамо остати опрезни и у реваншу пред нашим навијачима. Иртиш је квалитетан тим и не смемо ниједног тренутка да помислимо да смо у предности, а камоли да смо прошли даље. Треба бити чврст од старта и циљати победу, али знамо да неће бити лако. Ипак, верујем да на крају можемо да се радујемо“.

Боаћи се не плаши ни евентуалне пенал серије.

„Не волим да губим, а када су пенали у питању, волим да преузмем одговорност. Када узмем лопту у руке, потпуно сам сигуран да знам шта желим да урадим с њом и верујем у погодак. Никада не осећам притисак када изводим пенал, нема потребе за тим“.

Тамнопути нападач сматра да је направио прави потез када је донео одлуку да остане на стадиону Рајко Митић.

„Донео сам одлуку да останем зато што волим овај тим, саиграчи су ми као породица. Због начина на који су се опходили према мени од мог доласка у клуб пожлео сам да останем у Звезди. Одлука да останем у Београду је једна од мојих најбољих“, закључује Боаћи.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар