Boaći samouvjeren pred LE i novu sezonu!

Rekao sam sebi - daćeš više od 16 golova ove sezone! „Spreman sam da ove sezone uradim mnogo više nego što sam do sada, osećam to“, poručuje golgeter iz Gane.

Fudbal 20.07.2017 | 09:45
Boaći samouvjeren pred LE i novu sezonu!
Crvena zvezda u svojim redovima konačno ima stranog napadača koji postiže golove, a u dosadašnjem toku kvalifikacija za Ligu Evope ih je postigao pet i nema nameru da se zaustavi na tome.

Centarfor iz Gane je tako nastavio fantastičnu seriju iz prolećnog dela sezone, kada se 16 puta upisao u strelce.

„Spreman sam da ove sezone uradim mnogo više nego što sam do sada, osećam to. Rekao sam sebi na početku priprema da moram biti uspešniji nego u protekloj sezoni kada sam postigao 16 golova za Zvezdu. Nastaviću da se borim, a da bih ispunio zacrtani cilj moram i naporno da radim“, rekao je Boaći za Blicsport.

Delije očekuju da se serija nastavi već sutra na stadionu Rajko Mitić.

„Uvek verujem u Boga, a u odnosu na sve ono što on može da uradi pet golova je malo. Na meni je da nastavim da se uigravam sa saigračima, da slušam sve ono što trener Vladan Milojević zahteva od mene, kao i da slušam sve njegove savete. Za moje pogotke saigrači su uradili ogroman deo posla i sigurno ih ne bih postigao bez dobrih fudbalera koje imam pored sebe na terenu. S druge strane, uvek igram do poslednjeg atoma snage na svakoj utakmici i to ću nastaviti da radim sve dok budem igrao fudbal. Zbog toga verujem da je broj od pet golova mali u poređenju sa onim što mogu da uradim“.

Rezultat iz prvog meča (1:1) poziva na oprez, ali i zahteva ofazivu.

„Moramo ostati oprezni i u revanšu pred našim navijačima. Irtiš je kvalitetan tim i ne smemo nijednog trenutka da pomislimo da smo u prednosti, a kamoli da smo prošli dalje. Treba biti čvrst od starta i ciljati pobedu, ali znamo da neće biti lako. Ipak, verujem da na kraju možemo da se radujemo“.

Boaći se ne plaši ni eventualne penal serije.

„Ne volim da gubim, a kada su penali u pitanju, volim da preuzmem odgovornost. Kada uzmem loptu u ruke, potpuno sam siguran da znam šta želim da uradim s njom i verujem u pogodak. Nikada ne osećam pritisak kada izvodim penal, nema potrebe za tim“.

Tamnoputi napadač smatra da je napravio pravi potez kada je doneo odluku da ostane na stadionu Rajko Mitić.

„Doneo sam odluku da ostanem zato što volim ovaj tim, saigrači su mi kao porodica. Zbog načina na koji su se ophodili prema meni od mog dolaska u klub požleo sam da ostanem u Zvezdi. Odluka da ostanem u Beogradu je jedna od mojih najboljih“, zaključuje Boaći.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar