Навали народе, Џек Вилшер је слободан!

Арсенал спреман да саслуша све понуде за енглеског репрезентативца.

Фудбал 24.07.2017 | 09:15
Навали народе, Џек Вилшер је слободан!
Везиста Арсенала Џек Вилшер (25) слободан је у избору нове средине.

Према информацијама са Острва, репрезентативац Енглеске није више у плановима Арсена Венгера за следећу сезону, па је лондонски тим спреман да саслуша све понуде које има за њега. Подсетимо, Сампдорија је пре неколико дана понудила 8.000.000 евра, али је енглески плејмејкер одбио тај предлог јер жели да размотри и друге опције пре него што донесе коначну одлуку.

Вилшер може да изабере и да остане и Арсеналу до истека уговора још 12 месеци, па да се после као слободан играч пресели у неки други тим - што је сценарио који Тобџије желе да избегну по сваку цену.

Лондонски тим је такође вољан да продужи уговор са Вилшером, али би такав дил само представљао покушај да се заштити цена енглеског репрезентативца. Зато је реалније да ћеАрсен Венгер дозволити Џеку да напусти Емирате у овом прелазном року и извуче коју фунту.

Вилшер, иначе, није са екипом отишао на предсезонску турнеју у Аустралију и Кину, пошто се и даље опоравља од прелома ноге који га је задресио у финишу претходне сезоне на позајмици у Борнмуту. Енглезу се не дају превелике шансе да ће успети да се избори за минутажу у првом тиму, мада неки сматрају да би могао да добије простора у Лиги Европе у којој ће се Арсенал такмичити ове јесени.

Ипак, пре њега у реду за први тим Тобџија стоје: Арон Ремзи, Гранит Џака, Френсис Кокелан и Мохамед Елнени.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар