Navali narode, Džek Vilšer je slobodan!

Arsenal spreman da sasluša sve ponude za engleskog reprezentativca.

Fudbal 24.07.2017 | 09:15
Navali narode, Džek Vilšer je slobodan!
Vezista Arsenala Džek Vilšer (25) slobodan je u izboru nove sredine.

Prema informacijama sa Ostrva, reprezentativac Engleske nije više u planovima Arsena Vengera za sledeću sezonu, pa je londonski tim spreman da sasluša sve ponude koje ima za njega. Podsetimo, Sampdorija je pre nekoliko dana ponudila 8.000.000 evra, ali je engleski plejmejker odbio taj predlog jer želi da razmotri i druge opcije pre nego što donese konačnu odluku.

Vilšer može da izabere i da ostane i Arsenalu do isteka ugovora još 12 meseci, pa da se posle kao slobodan igrač preseli u neki drugi tim - što je scenario koji Tobdžije žele da izbegnu po svaku cenu.

Londonski tim je takođe voljan da produži ugovor sa Vilšerom, ali bi takav dil samo predstavljao pokušaj da se zaštiti cena engleskog reprezentativca. Zato je realnije da ćeArsen Venger dozvoliti Džeku da napusti Emirate u ovom prelaznom roku i izvuče koju funtu.

Vilšer, inače, nije sa ekipom otišao na predsezonsku turneju u Australiju i Kinu, pošto se i dalje oporavlja od preloma noge koji ga je zadresio u finišu prethodne sezone na pozajmici u Bornmutu. Englezu se ne daju prevelike šanse da će uspeti da se izbori za minutažu u prvom timu, mada neki smatraju da bi mogao da dobije prostora u Ligi Evrope u kojoj će se Arsenal takmičiti ove jeseni.

Ipak, pre njega u redu za prvi tim Tobdžija stoje: Aron Remzi, Granit Džaka, Frensis Kokelan i Mohamed Elneni.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar