Адебајор криви брата и писмо за неодлазак у Реал!

Афрички нападач сигуран је да је писмо његовог рођеног брата утицало на то да га Реал Мадрид не откупи од Манчестер ситија.

Фудбал 21.07.2017 | 10:00
Адебајор криви брата и писмо за неодлазак у Реал!
Свега шест месеци је Емануел Адебајор био фудбалер Реал Мадрида, као позајмљени играч Манчестер ситија, а према његовој верзији приче то би било и дуже да се није умешао његов БРАТ.

Нападач из Тогоа је у зиму 2011. године стигао у "краљевски клуб" као испомоћ након повреда и успео је и са малом минутажом, претежно улазивши са клупе, да постигне чак осам голова за Реал Мадрид, но његова каријера је и пре тога кренула силазном путањом.

У изјави за Би-Би-Си (ББЦ) испричао је да Реал није желео да га откупи за 16 милиона евра, али да би постепено успели да убеде Сити да смањи откупну цену.

Међутим, умешао се његов рођени брат...

"Урадио сам све како бих остао у Реал Мадриду, али због мог брата нисам. Он је послао писмо, званично писмо које је наводно потписала породица Адебајор, у ком каже да не би требало да ме задрже. Не кажем да су због тога одлучили да ме не откупе, али је сигурно то утицало на њихову одлуку, бар 10% - што је опет много", објашњава Адебајор који тренутно игра у Турској.

Афрички нападач није у добрим односима са породицом. Разлог је новац.

"Више не причам са породицом јер ми не помажу да радим свој посао како ја желим. Када год ме назову то је зато што им нешто треба. Требало би да брину о мени, а не о новцу...", констатовао је разочарано Адебајор.

Овај нападач је поникао у Мецу, преко Монака стигао до Арсенала, али од одласка из Лондона није био онај стари. Играо је и за Тотенхем и Кристал Палас, а тренутно је члан Башакшехира.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар